Winter MICE Challenge: Ervaar het 'andere' DelftDelft is niet alleen een historische bestemming zoals we die in vorige jaren al vaker lieten ervaren. Delft heeft meer in haar mars en daarom organiseren we een Winter MICE Challenge voor eventmanagers en meetingplanners die locaties zoeken in de regio tussen Den Haag en Rotterdam. We laten jullie graag kennis maken met het “andere” Delft als zakelijke event-, congres- en vergaderbestemming.

Nog altijd willen wij als Delft Convention Bureau onze stad bij vakgenoten op het netvlies krijgen. Velen kennen Delft als historische stad van Delfts blauw, Vermeer en Willem van Oranje en daar zijn we trots op maar we hebben veel meer te bieden!   


Alyssa van Heist Fotografie

Tipje van de sluier?
Op 9 februari starten we de dag met een muzikaal tintje bij het Hampshire Hotel Delft Centre… wist je dat zij ook een Beatles escape room hebben? We vervolgen onze tour naar het inspiratievolle Art Centre Delft waar naast de event locatie volop aandacht is voor kunst; binnen én buiten. Na een kijkje achter de schermen bij het Rotterdam-The Hague Airport gaan we lunchen bij Theater de Veste.

In de middag gaan we bij buurman Pathé Delft geen “filmpje” pakken. Wat wel? Komt het zelf maar zien. Daarna is ons nieuwste hotel doelwit: Ibis Styles Hotel Delft, waar je meer hoort over onze samenwerking met the fair bookingtool Moonback. Uiteraard ontbreekt dit keer Royal Delft niet. Naast museum, fabriek en horecagelegenheid een prachtige kans voor events. We vervolgen onze tour naar De Loods, een bijzonder ecosysteem ook voor events waarna we met een aangeklede borrel eindigen bij WestCord Hotel Delft.  Kom jij Delft ervaren?

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link en deelname is natuurlijk kosteloos. Wel is deelname alleen toegankelijk voor mensen die daadwerkelijk locaties boeken voor events. Als planner weet je dat no show vervelend is. Wij vinden het ook onverantwoord naar onze partners die tijd, energie en geld steken in dit event, daarom gaan we er vanuit dat je komt als je je aanmeldt.


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Delft Convention Bureau Winter MICE Challenge Delft
Delft Marketing

Algemene voorwaarden | privacy statement