Leer eventbestemming Delft kennen tijdens de MICE Challenge DelftDelft als eventbestemming is voor veel event professionals een onbekend pareltje en dat moet veranderen. Daarom organiseert Delft Convention Bureau op donderdag 30 juni 2022 een MICE Challenge Delft.

Delft is makkelijk bereikbaar, het historisch centrum beloopbaar, heeft prachtige locaties, een groeiend aantal hotelkamers, veel horeca, cultuur & andere ontspanningsmogelijkheden en een enorm hightech kennisnetwerk. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen?

Eerlijk is eerlijk, Delft is niet voor iedereen. Grote events passen niet, standaard events evenmin. Als jij zoekt naar een anders-dan-anders bestemming, waarbij je een ervaring aan je deelnemer meegeeft zodat ze er nog lang over napraten, ben je bij Delft Convention Bureau aan het goede adres.

Kom daarom op 30 juni - vanaf de lunch tot en met de aangeklede borrel - kennismaken. Een informatieve, competitieve (het is een challenge hè?!) en vooral ook gezellige middag in Delft waarbij het team van Delft Convention Bureau jou laat zien wat zij bedoelen met de Stad als Congrescentrum!

Deelnemen aan de MICE Challenge Delft? Aanmelden kan heel eenvoudig via deze link!
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MICE Challenge Delft Delft Convention Bureau Delft
Algemene voorwaarden | privacy statement