Bilderberg Europa Hotel Scheveningen winnaar categorie Large Nationale Meeting Award



Bilderberg Europa Hotel Scheveningen is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Large. Carlton President Hotel Utrecht heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en Paushuize Utrecht is derde geworden.

Dat werd woensdag 8 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. Bij deze sessie waren alle finalisten en jurylid Natasja Torcqué aanwezig, samen met de initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award. Deze online beoordeling bleek een prima alternatief voor de live uitreiking. Deze stond gepland voor 16 maart maar kon vanwege de aangescherpte corona-maatregelen niet plaatsvinden.




Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA:
"In tijden waarin wij als vereniging vooral aan het kijken zijn hoe we de branche kunnen ondersteunen en hoe we voor elkaar van waarde kunnen zijn, is het belangrijk dat we met elkaar nadenken over andere manieren van communiceren. Het geeft een positieve vibe om vooruit te kijken en de focussen op de mogelijkheden. Daarom hebben we gekozen voor een online uitreiking van de Nationale Meeting Award. Bovendien wilden we het momentum niet voorbij laten gaan. Mensen rekenen erop dat de uitreiking plaatsvindt en als we dat voor de zomer nog hadden moeten inplannen zou dat lastig zijn geweest door het enorme aanbod."


Marco Kole, initiatiefnemer van MeetingReview:
"De nominatie voor de Nationale Meeting Award start met de publieksprijs van MeetingReview. De top 10 locaties die deze prijs winnen, gaan automatisch door naar ronde 2. Daarnaast hebben we voor deze editie ruim 160 meetingexperts gevraagd om hun favoriete locaties aan te dragen. De samengevoegde top 20 per categorie werd vervolgens gebeld door Mystery Review. De offerte die op basis van deze mystery call werd toegestuurd is door deze organisatie beoordeeld. Ondertussen werd met behulp van een scan de technische kwaliteit van de websites beoordeeld. De websites van de  top 10 die doorging naar ronde 3 zijn individueel bekeken door de juryleden. Ook zijn de locaties bezocht en ter plekke geïnterviewd. Als je bedenkt dat er binnen de categorie Large maar liefst 360 locaties waren genomineerd, kun je als finalist dus ontzettend trots zijn!“


Jordey de Joode, salesmanager Meeting Magazine
"Zodra de omstandigheden het toelaten, springen we in de auto en maken we net als de juryleden een roadtrip door Nederland om de award persoonlijk aan de winnaars te overhandigen. De nummers twee en drie worden ook niet vergeten. Zij krijgen van ons een mooi certificaat. Net als deze uitreiking maken we ook van de roadtrip een videoverslag dat op de website zal worden gepubliceerd. In de juni-editie van Meeting Magazine besteden we uitgebreid aandacht aan de Nationale Meeting Award en publiceren we een interview met de winnaars. Hopelijk kunnen we tegen die tijd allemaal weer aan de slag en kan iedereen inspiratie halen uit deze winnaars die uitblinken in gastervaring, kwaliteit en ondernemerschap."


Jurylid Natasja Torcqué over de categorie Large:
"Wat ons is opgevallen is de enorme diversiteit aan locaties binnen deze categorie. Tegelijkertijd hebben ze alle gastvrijheid hoog in vaandel staan en zijn ze ontzettend trots op de prestatie die ze als team hebben neergezet. Natuurlijk waren er ook enkele verbeterpunten. Een aantal locaties kan qua website, vindbaarheid en het online zalenoverzicht zeker nog wat winst behalen. Dankzij de juryrapporten die zij aan het einde van de week ontvangen, kunnen zij daar meteen mee aan de slag."


De jury over Bilderberg Europa Hotel Scheveningen:
"Een zeer professionele organisatie met prachtige multifunctionele zalen met een warme sfeer. Het personeel is vriendelijk, gastvrij en zeer verzorgd. Er zijn veel mogelijkheden voor sport en activiteiten. Ook wat betreft eten en drinken wordt prima ingespeeld op de opdrachtgever. Tevens is de locatie in het bezit van het keurmerk Green Key Gold."


De jury over Carlton President Hotel Utrecht:
"Een locatie met ontzettend gastvrij personeel. Er is veel variatie in de moderne en inspirerende zalen met handige magnetische whiteboarden en ontspanningsmogelijkheden zoals een schommel."


De jury over Paushuize Utrecht:
"Een monumentaal pand met veel daglicht. De locatie beschikt over klassieke en high-end stijl ingerichte zalen, biedt veel diversiteit en is bovendien prachtig gerestaureerd. Het contact is warm en klantvriendelijk."


Bram Kosterink van Bilderberg Europa Hotel Scheveningen:
"Wat ontzettend gaaf, zeker nadat we in 2018 deze award voor het eerst wonnen. In rare tijden zoals deze is het fantastisch om als beste van 360 locaties te worden gekozen. Zeker als je kijkt naar de andere genomineerde locaties. Onze dank aan de juryleden is groot!"


Online uitreiking
De uitreikingen van de categorie Small en Medium hebben al plaatsgevonden. 

Deze week vinden er nog twee online uitreikingen plaats:
  • categorie Extra Large op 9 april en
  • categorie Extra Extra Large op 10 april.

De uitreikingen zijn alleen toegankelijk voor genodigden. Na elke uitreiking wordt op dezelfde dag de winnaar uit de betreffende categorie bekendgemaakt op de website en social media van de Nationale Meeting Award. Daarnaast zal van elke uitreiking een uitgebreide en ingekorte video beschikbaar komen om de uitreiking terug te kijken die voor iedereen toegankelijk is. De video's van de uitreikingen van de categorie Small en Medium staan eveneens op www.nationalemeetingaward.nl

 
Eindstand categorie Medium Score
1. Bilderberg Europa Hotel Scheveningen  83.92%
2. Carlton President Hotel Utrecht  79.41%
3. Paushuize 77.82%
4. Van der Valk Hotel Arnhem 77.36%
5. Level Eleven 77.05%
6. Metaal Kathedraal 75.31%
7. MeetIN Office De Bleek 73.80%
8. De Soester Duinen 73.78%
9. Het Rijk van de Keizer 72.07%
10. Amsterdam Art Center 71.92%
 


Klik hier voor een overzicht van alle individuele scores per locatie per ronde (1, 2 en 3) 

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Nationale Meeting Award

Tags: NationaleMeetingAward Bilderberg Online events Corona-crisis Locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement