Bilderberg Kasteel Vaalsbroek winnaar categorie Extra Large Nationale Meeting AwardBilderberg Kasteel Vaalsbroek is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Extra Large. Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en Landgoed Duin & Kruidberg is derde geworden.

Dat werd donderdag 9 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. Bij deze sessie waren alle finalisten en juryleden Tineke Hoogland, Marjolein van Rosmalen en stagiaire Kaylee Biemans aanwezig, samen met de initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award. Deze online beoordeling bleek een prima alternatief voor de live uitreiking. Deze stond gepland voor 16 maart maar kon vanwege de aangescherpte corona-maatregelen niet plaatsvinden.
Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA:

“In een hectische tijd waarin iederen bezig is om elkaar te ondersteunen, is het essentieel om met elkaar in gesprek te blijven en na te denken hoe je de dingen anders aan kunt pakken. Hybride events en de inzet van andere technologie hoort daar zeker bij. Daarom hebben we voor de uitreiking van de Nationale Meeting Award gekozen voor een online event.”

Marco Kole, initiatiefnemer van MeetingReview:

“Voor deze categorie waren 187 locaties geclassificeerd dankzij het behalen van de publieksprijs van MeetingReview. De tien locaties met het hoogste reviewcijfer hebben zich geplaatst voor ronde 1. De overige tien locaties hebben we dit jaar door experts uit de branche laten aandragen. Deze samengestelde top 20 ging door naar ronde 2. De locaties zijn vervolgens gebeld door een mystery caller van Mystery Review die het gesprek en de uitgebrachte offteres heeeft beoordeeld. De tien finalisten per categorie die doorgingen naar ronde 3 zijn bezocht door de juryleden, die ter voorbereiding eerst de websites hebben bekeken. Alle finalisten kunnen straks op de website van de Nationale Meeting Award de volledige uitslag bekijken. Vanaf vrijdag 10 april ontvangen de locaties het rapport van Mystery Review en kunnen ze meteen met de feedback aan de slag. Hopelijk kunnen we na de zomer dan allemaal weer aan de slag en zijn de locaties klaar voor een frisse start.”

Jordey de Joode, salesmanager Meeting Magazine

“In het juni-nummer van Meeting Magazine zullen we uitgebreid aandacht besteden aan de verkiezing en komen de winnaars uitgebreid aan het woord. Deze fantastische locaties blinken uit in gastervaring, kwaliteit en ondernemerschap en zijn een toonbeeld voor de branche. Natuurlijk hoort er bij de winst ook een mooie award. Zodra de omstandigheden het toelaten, springen we in de auto en maken we net als de juryleden een roadtrip door Nederland om de award persoonlijk aan de winnaars te overhandigen. De nummers twee en drie worden ook niet vergeten. Zij krijgen van ons een mooi certificaat. Net als deze uitreiking maken we ook van de roadtrip een videoverslag dat op de website zal worden gepubliceerd.” 

Jurylid Tineke Hoogland over de categorie Extra Large:

“Samen met Marjolein van Rosmalen en Kaylee Biemans ben ik vier dagen op pad geweest en hebben we het hele land doorkruist. Alle locaties waren enorm enthousiast, gastvrij en zeer divers. Het was heel mooi om te zien dat bij alle finalisten duurzaamheid geen item meer is, maar dat het in het dna zit. De websites konden hier en daar wat beter. En als je finalist bent is dat best bijzonder. Het logo van de Nationale Meeting Award op je website is een mooi visitekaartje!”

De jury over Bilderberg Kasteel Vaalsbroek:

“De manier waarop het personeel de gasten ontvangt en te woord staat en hun enthousiasme en betrokkenheid waren nog net iets beter dan bij de andere finalisten. Het team snapt heel goed dat een event een beleving moet zijn. Zij voeren dat tot in de puntjes uit. Groot pluspunt daarbij is het vaste aanspreekpunt tijdens meetings. Er zijn veel vergader- en congresmogelijkheden en de loactie biedt een diversiteit aan zalen.”

De jury over Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden:

“Zeer vriendelijk, enthousiast en gastvrij personeel. Er heerst een open cultuur, een echt familiegevoel waardoor je je thuisvoelt. Het hotel heeft een mooie, intrigerende ontvangstruimte. Er is veel oog voor detail.”

De jury over Landgoed Duin & Kruidberg:

“Een zeer verzorgde, monumentale locatie in het groen. Het personeel is erg vriendelijk en betrokken personeel. Er zijn veel mogelijkheden dankzij de diversiteit aan zalen. 

Kelly Kosmann van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek:

“Wat supergaaf dat we weer gewonnen hebben. Volgend jaar gaan we opnieuw voor de winst!”


Online uitreiking
De uitreikingen van de categorie SmallMedium en Large hebben al plaatsgevonden. Op vrijdag 10 april vindt de laatste uitreiking plaats voor de categorie Extra Extra Large.

De uitreikingen zijn alleen toegankelijk voor genodigden. Na elke uitreiking wordt op dezelfde dag de winnaar uit de betreffende categorie bekendgemaakt op de website en social media van de Nationale Meeting Award. Daarnaast zal van elke uitreiking een uitgebreide en ingekorte video beschikbaar komen om de uitreiking terug te kijken die voor iedereen toegankelijk is. De video's van de uitreikingen van de categorie Small, Medium en Large staat inmiddels op de website. 

 
Eindstand categorie Extra Large Score
1. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek  89.13%
2. Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden 87.75%
3. Landgoed Duin & Kruidberg 86.18%
4. Bilderberg Residence Groot Heideborgh 85.52%
5. Koninklijk Instituut voor de Tropen 84.76%
6. Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk 82.64%
7. Beachclub Degreez Panheel 81.16%
8. NH Den Haag 80.01%
9. Hotel & Congrescentrum Mennorode 79.37%
10. Compagnietheater 73.19%


Klik hier voor een overzicht van alle individuele scores per locatie per ronde (1, 2 en 3) 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Nationale Meeting Award

Tags: NationaleMeetingAward Bilderberg Online events Corona-crisis
Algemene voorwaarden | privacy statement