DeFabrique Evenementenlocatie winnaar categorie Extra Extra Large Nationale Meeting Award
DeFabrique Evenementenlocatie is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Extra Extra Large. 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en De Maaspoort Theater & Events is derde geworden.

Dat werd vrijdag 10 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. Bij deze sessie waren alle finalisten en juryleden Niels Oostenrijk, Shirley Breuren en Sonja Schaefers aanwezig, samen met de initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award. Deze online beoordeling bleek een prima alternatief voor de live uitreiking. Deze stond gepland voor 16 maart maar kon vanwege de aangescherpte corona-maatregelen niet plaatsvinden.Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA:

“Deze uitreiking is natuurlijk anders gelopen dan gepland. We hebben op een inventieve wijze kunnen anticiperen op de situatie. Het is ontzettend leuk en leerzaam om dat samen op te pakken en gezien de positieve reacties van de afgelopen dagen, zijn de online uitreikingen uitstekend ontvangen. Ik verwacht dat hybride events of een combinatie daarvan de komende tijd versneld gaan worden opgepakt. Het is zaak om goed na te denken over de manier waarop je dat als branchegenoot wil doen, zeker gezien het feit dat we zeker voor langere tijd nog geconfronteerd zullen worden met de gevolgen van de corona-crisis.”


Marco Kole, initiatiefnemer van MeetingReview:

“Voor deze categorie waren 187 locaties geclassificeerd dankzij het behalen van de publieksprijs van MeetingReview. De tien locaties met het hoogste reviewcijfer hebben zich geplaatst voor ronde 2. De overige tien locaties hebben we dit jaar door experts uit de branche laten aandragen. Deze samengestelde top 20 is in ronde 2 gebeld door een mystery caller van Mystery Review die het gesprek en de uitgebrachte offteres heeft beoordeeld. De tien finalisten per categorie die doorgingen naar ronde 3 zijn bezocht door de juryleden, die ter voorbereiding eerst de websites hebben bekeken. Alle finalisten kunnen straks op de website van de Nationale Meeting Award de volledige uitslag bekijken. Vanaf vrijdag 10 april ontvangen de locaties het rapport van Mystery Review en kunnen ze meteen met de feedback aan de slag.” 


Jordey de Joode, salesmanager Meeting Magazine

“In het juni-nummer van Meeting Magazine zullen we uitgebreid aandacht besteden aan de verkiezing en komen de winnaars uitgebreid aan het woord. Deze fantastische locaties blinken uit in gastervaring, kwaliteit en ondernemerschap en zijn een toonbeeld voor de branche. Ze hebben ene prestatie van formaat geleverd! Natuurlijk hoort er bij de winst ook een mooie award. Zodra de omstandigheden het toelaten, springen we in de auto en maken we net als de juryleden een roadtrip door Nederland om de award persoonlijk aan de winnaars te overhandigen. De nummers twee en drie worden ook niet vergeten. Zij krijgen van ons een mooi certificaat. Net als deze uitreiking maken we ook van de roadtrip een videoverslag dat op de website zal worden gepubliceerd.” 


Jurylid Niels Oostenrijk over de categorie Extra Extra Large:

“Het was voor Sonja, Shirley en mijzelf een feestje om deze locaties te beoordelen. Wat is opviel, is dat bij elke loactie alle medewerkers enorm trots zijn dat ze er werken. Iedereen wil waanzinnige events neerzetten. Als jurylid hadden wij elk onze eigen expertise. Wanneer we kijken naar de expertise duurzaam ondernemen van Sonja, zie je dat de impact van deze categorie het grootst is en dat een aantal locaties hier zeker nog iets mee kunnen doen. Verder hebben deze locaties de mogelijkheid om groots uit te pakken tijdens site inspecties en daar zouden ze veel meer mee moeten doen. Geef alles wat je hebt!”


De jury over DeFabrique Evenementenlocatie:

“De website van deze locatie was waanzinnig goed ingericht. Het gesprek was heel goed voorbereid. Het team kijkt per event naar de behoeftes en denkt met alles mee. Tijdens de rondleiding merkten we dat de ruimtes zijn ingesteld op technisch complexe en zeer unieke producties die voor het team heel normaal lijken. Alle ruimtes hebben hun eigen specifieke sfeer en thema, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Het is bewonderenswaardig hoe een industriële locatie zo functioneel is aangepast. We vonden alle drie dan ook dat dit de terechte winnaar is!” 


De jury over 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch:

“Het was een uitje om er te zijn. Ze waren heel goed voorbereid en de mooie pressentatie gaf al meteen antwoord op veel van onze vragen. 1931 is houder van het Green Key Gold-certificaat. De locatie gebruikt 100% groene stroom, plant per evenement vijf bomen ter compensatie en is bezig met een beleidsplan om voedselverspilling tegen te gaan.” 


De jury over De Maaspoort Theater & Events:

“Een prachtige, unieke locatie aan de Maas. Er is veel creativiteit te vinden bij Veronique en Michelle. Zij denken vanuit de klanten en het doel van de meeting. Alles is van hoge kwaliteit en de locatie biedt veel mogelijkheden wat betreft food & beverage en techniek.”


Lidia Bernaert van DeFabrique Evenementenlocatie:

“Ik ben heel erg blij en trots nadat we allemaal een half uur in spanning hebben gezeten. Het ontvangen van het telefoontje met de mededeling dat we genomineerd waren was al top. Als je dan vervolgens wordt beloond voor al het harde werken en wint, is dat geweldig. Wij gaan vandaag een feestje bouwen!


Online uitreiking

Van 6 t/m 10 april heeft er elke dag een online uitreiking plaatsgevonden waarbij steeds de winnaar van één categorie bekend is gemaakt. De uitreikingen waren alleen toegankelijk voor genodigden. Verslagen en video's van de uitreikingen zijn inmiddels terug te vinden op de website en social media van de Nationale Meeting Award. Ook zijn de uitslagen van alle categorieën hier terug te vinden.
 
Eindstand categorie Extra Extra Large Score
1. DeFabrique Evenementenlocatie 81.61%
2. 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch 79.25%
3. De Maaspoort Theater & Events 78.27%
4. Theater Buitensoos 77.92%
5. Postillion Hotel Utrecht-Bunnik 77.27%
6. The Hague Conference Centre 77.12%
7. Rebelle 76.34%
8. Cars Jeans Stadion 76.01%
9. Congrescentrum B&I 72.13%
10. Chassé Theater 70.07%


Klik hier voor een overzicht van alle individuele scores per locatie per ronde (1, 2 en 3) 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Nationale Meeting Award

Tags: NationaleMeetingAward Online events Corona-crisis
Algemene voorwaarden | privacy statement