Nieuw Tribute Portfolio Hotel in het Corendon Village ComplexCorendon Hotels & Resorts kondigt de opening aan van Corendon Amsterdam Schiphol Airport, een Tribute Portfolio Hotel. Na een transformatie van het Plaza-gebouw, gelegen op het Corendon Village Complex, zal het hotel een ware hotspot worden voor de lokale scene in en rond Schiphol. De samenwerking tussen Corendon Hotels en Marriott International markeert wederom een belangrijke mijlpaal voor Corendon. 
 
Evgeny Vreijling, General Manager Corendon Amsterdam Schiphol Airport: "Het hotel dient als een toegangspoort tot Nederland, onder andere vanwege de nabijheid van Schiphol. Het is ideaal voor reizigers die vroeg vanaf de luchthaven moeten vertrekken of laat arriveren. Ze kunnen eenvoudig de luchthaven bereiken met onze shuttlebus. Bovendien is het hotel gedecoreerd met prachtige schilderijen en kunstvoorwerpen die eer betuigen aan de meesters van Nederland. Zowel het interieurontwerp als de kunstwerken dragen hieraan bij."

Genieten van veel faciliteiten 
Met 207 kamers, 11 goed uitgeruste vergaderzalen, een spa, fitnessruimte, nostalgische bioscoop en een skybar met adembenemend uitzicht over Schiphol en Haarlemmermeer is Corendon Amsterdam Schiphol Airport, een Tribute Portfolio Hotel het grootste hotel in de Benelux. Het restaurant Mondi in de Skybar biedt een uniek Caribisch concept met dagelijkse entertainment variërend van piano tot saxofoon. Daarnaast beschikt het hotel over een All You Can Eat restaurantconcept, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan culinaire hoogstandjes. In de gezellige lobbybar kunnen gasten ook genieten van heerlijke Starbucks-koffie.

Tweede Tribute Portfolio Hotel 
Corendon Amsterdam Schiphol Airport, een Tribute Portfolio Hotel, is het tweede Corendon-hotel dat dit jaar toetreedt tot het Tribute Portfolio, na het Corendon Amsterdam New-West Marriott Tribute Portfolio Hotel. Eerder voegde The College Hotel zich bij de Autograph Collection. 

Tribute Portfolio, onderdeel van het wereldwijde portfolio van 31 buitengewone hotelmerken van Marriott Bonvoy, is een verzameling unieke en onafhankelijke hotels die speciaal zijn geselecteerd vanwege de onderscheidende kenmerken en eigenschappen die ze uniek maken. Met meer dan 85 accommodaties over de hele wereld is Tribute Portfolio een favoriet voor degenen die onafhankelijke ervaringen zoeken en verlangen naar verbinding met de lokale gemeenschap. Elk Tribute Portfolio-hotel viert zijn individualiteit en biedt reizigers een fris, vaak kleurrijk perspectief. 

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek Corendon Amsterdam Schiphol Airport.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Corendon Hotels & Resorts Corendon Amsterdam Schiphol Airport Tribute Portfolio Hotel Schiphol Corendon Village Complex,
Algemene voorwaarden | privacy statement