Venuesuite softwarepartner BCN voor MICE-boekingen nieuwe websiteBusiness Centre Nederland (BCN), onderdeel van Salta Group, heeft een nieuwe website gelanceerd waarmee zakelijke boekers nu direct 190 vergader- en trainingsruimtes kunnen boeken bij een van de zes locaties. Om dit mogelijk te maken heeft BCN Venuesuite geselecteerd als softwarepartner voor hun MICE booking engine.

Gastvrijheid heeft een leidende rol bij BCN, daarom is het een logische volgende stap om eenvoudig online boeken beschikbaar te maken voor klanten. Met alle nodige informatie, zoals ruimtes, catering, apparatuur en prijzen beschikbaar via de boeking engine, kunnen klanten nu zelf een locatie selecteren en een eigen digitale offerte samenstellen.

“De booking engine van Venuesuite verbetert niet alleen de online boekingservaring voor onze klanten, het helpt ons team ook om tijd te besparen die we liever besteden aan service richting onze gasten. Uiteindelijk is dat onze kracht”, aldus Arne van Buel, Marketeer BCN.

"We zijn blij dat BCN de booking engine van Venuesuite heeft gekozen voor een gecentraliseerde en uniforme manier voor het beheren van online RfP aanvragen. Wanneer we kijken naar BCN's gastgerichte aanpak in combinatie met het volume van 32.000 jaarlijkse boekingen, is het logisch om een deel van het RfP-proces te automatiseren. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan hun online ambities", zegt Ralph van Hooijdonk, Founder Venuesuite.

Over BCN
BCN faciliteert effectief trainen, goed opleiden en doelgericht vergaderen door het aanbieden van luxe trainingslocaties voor opleiders en bedrijfsleven. Op deze – altijd goed bereikbare – locaties bieden we de juiste voorzieningen, service en gastvrijheid. Dat doet BCN met aandacht voor vandaag maar ook met oog voor morgen. Het Gouden Green Key Keurmerk toont aan dat het bedrijf serieus en controleerbaar bezig is met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Over Venuesuite
Venuesuite is een Nederlands Software-as-a-Service bedrijf gespecialiseerd in venue boeking & management software voor vergaderlocaties & hotels. Venuesuite heeft als missie om venues te helpen de beste online boeking ervaring te kunnen bieden voor zakelijke meeting- en event organisatoren. Door de interne processen en externe communicatie met behulp van slimme software efficiënter vorm te geven, realiseren venues tijdwinst in hun offertetrajecten en genereren zij meer omzet door hogere (online) conversie.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Business Centre Nederland BCN Venuesuite Trainingslocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement