Nieuwe, frisse uitstraling voor Gardens Business Centre Oudlaen



Ruime zalen, een centrale ligging en een goede prijs-kwaliteitverhouding: zo laat vergader- en trainingslocatie Gardens Business Centre Oudlaen zich het beste omschrijven. Deze locatie is dan ook al jaren geliefd bij opleidingsinstituten, verenigingen en bedrijven. Recent onderging Oudlaen een restyling, met een nieuwe, frisse uitstraling als resultaat. 



Restyling
Bij de restyling zijn als eerste de drie zalen in het souterrain van het gebouw onder handen genomen. “Het zijn bijzonder prettige zalen geworden met een modern, zakelijk karakter”, vertelt commercieel directeur Thomas van der Zee trots. “Veertien van de in totaal vijftien zalen hebben een capaciteit van ongeveer 25 personen. De grootste zaal kan ook voor congressen van 120 personen worden ingezet, al dan niet met de kleinere zalen als break-out ruimtes. Bovendien hebben al onze zalen direct daglicht en zijn deze standaard uitgerust met audiovisuele ondersteuning zoals een beamer, flipover en projectiescherm. Een aantal zalen heeft een interactieve touchscreen waarmee je door digitale documenten en presentaties kunt bladeren en digitale aantekeningen kunt maken. Uiteraard denken we ook graag mee over de ideale opstelling en zijn er diverse mogelijkheden voor de branding van de zaal.” 



Uitgebreide catering

Tussen het trainen, vergaderen of congresseren door kunnen gasten en opdrachtgevers gebruikmaken van de recent vernieuwde koffiefaciliteiten. Lunches en diners worden verzorgd in het bedrijfsrestaurant. “Ons team trakteert onze gasten niet alleen op een lunch of een uitgebreid dinerbuffet, maar ook op de typerende, vrolijke, open gastvrijheid die je alleen in Utrecht tegenkomt. Ook daar staat onze locatie in gebouw Oudlaen om bekend.” 



Centrale ligging

De combinatie van ruime zalen, een centrale ligging en een goede prijs-kwaliteitverhouding die Oudlaen biedt, is onder andere geliefd bij opleidingsinstituten, verenigingen en bedrijven. “Oudlaen ligt aan de rand van het centrum van Utrecht, nabij de A27 en Utrecht Centraal Station. Parkeren kan in onze gratis parkeergarage. Dat is ideaal wanneer je deelnemers voor een vergadering, training of congres vanuit het hele land komen. Iedereen die op zoek naar een locatie in Utrecht en benieuwd is naar de mogelijkheden bij Garden Business Centre Oudlaen, is van harte welkom voor een rondleiding!”

Kijk voor meer informatie op www.gardensbusinesscentres.nl


De faciliteiten van Gardens Business Centre Oudlaen:

-15 zalen
-bedrijfsrestaurant met catering voor koffiepauzes, lunch en diner
-uitgebreide koffiefaciliteiten
-eigen gratis parkeergarage met 200 parkeerplaatsen
-uitstekend bereikbaar per auto (nabij A27) en openbaar vervoer
-uitgebreide brandingmogelijkheden

Gardens Business Centre Oudlaen maakt onderdeel uit van Gardens Business Centres, een verzameling van drie centrale locaties in Nederland met moderne kantoorruimtes, vergaderzalen en congreszalen.  

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags: Garden Business Centre Oudlaen Vergaderlocatie Trainingslocatie utrecht Garden Business Centres
Oudlaen Vergaderen | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Oudlaan 4
3515 GA
Utrecht
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement