Trainen voor de toekomstEén van de belangrijkste lessen van 2020 is deze: mensen willen elkaar zien. Na twee ‘intelligente lockdowns’ en maanden van thuiswerken zal het voor iedereen weer even wennen zijn, om écht samen te werken. Teambuilding en trainingen zullen meer noodzakelijk en gewenst zijn dan ooit tevoren. En waar kunt u hiervoor beter terecht dan bij een locatie, die al drie jaar op rij tot Trainingslocatie van het Jaar gekozen is? Welkom bij Auberge de Smockelaer.  

Auberge de Smockelaer is gelegen in Zuid-Limburgse Slenaken. Hoewel u hemelsbreed niet ver van steden als Maastricht, Aken en Luik verwijderd bent, is de dagelijkse sleur hier ver weg. Omringd door prachtig heuvelland en hartelijke gastvrijheid kunt u hier in alle rust die teambuilding of training organiseren, die alle ongemak van 2020 laat vergeten. De blik kan weer op de toekomst worden gericht. 

Training op een toplocatie
Die toekomst kunt u uitstekend naar uw hand zetten bij Auberge de Smockelaer. Hier u de keuze uit maar liefst vier besloten locaties voor trainingen en teambuilding. Het inspirerende Vakwerkhuys is de grootste van de vier. Normaliter kunt u hier, verspreid de verschillende ruimtes, maximaal 50 gasten ontvangen voor vergaderingen – voor bedrijfsfeesten zelfs 150. Uiteraard worden alle veiligheidsmaatregelen strikt in acht genomen. Dat geldt ook voor de La Mairie, het voormalige gemeentehuis, dat net over de grens in het Belgische Teuven is gesitueerd.  

De vier afzonderlijke locaties van Auberge de Smockelaer zijn elk afzonderlijk exclusief te gebruiken. Hierdoor kunt u ongestoord uw trainings- of teambuildingsprogramma volgen. Alle vergaderlocaties beschikken over alle gewenste faciliteiten, zoals draadloos internet, audiovisuele apparatuur en diverse schrijfwaren.  

Vanzelfsprekend kunt u bij Auberge de Smockelaer comfortabel overnachten.  

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Maurice

Tags: Locatie Trainingslocatie Limburg Auberge de Smockelaer Slenaken Zuid-Limburg
Auberge De Smockelaer | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Givelderweg 2
2
6276PB
Slenaken Heijenrath
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement