DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station brengt Amsterdamse School tot leven54 Hotelkamers van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station zijn getransformeerd tot specifieke beleving in de stijl van de Amsterdamse School. Deze populaire kunststroming en architectuur, die vooral te bewonderen is in Amsterdam, voegt zo een extra dimensie toe aan de unieke beleving van het hotel.

De 54 kamers zijn ontworpen met oog voor detail en bieden gasten de mogelijkheid om te genieten van een authentieke Amsterdamse ervaring tijdens hun verblijf. “Het design van de kamers combineert de unieke kleur van de Amsterdamse bakstenen met pasteltinten, hetgeen dat mooi in contrast staat met de zwarte accent-lijnen op de muren en het donkerblauwe hoofdeinde van het bed. Hierdoor is een hele gezellige, warme en comfortabele kamer ontstaan, die ons al erg veel complimenten van gasten heeft opgeleverd’’, vertelt General Manager Floris Licht.

De Amsterdamse School is een Nederlandse beweging in de architectuur, ontstaan in 1910. Gebouwen in de stijl van de Amsterdamse School zijn te herkennen aan de expressieve vormen waarbij veel gebruik is gemaakt van baksteen en toepassingen van versieringen in gevels, baksteen of gebeeldhouwd natuursteen.

Historisch verblijf
Met de metamorfose van de hotelkamers naar Amsterdamse School, biedt DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station een onvergetelijk verblijf aan gasten die op zoek zijn naar een authentieke en culturele ervaring in het hart van Amsterdam. ‘’We merken vanuit gesprekken met onze gasten over de nieuwe kamers dat ze het erg leuk vinden dat we een aantal unieke en iconische elementen van onze historische stad en haar architectuur in ons design verwerkt hebben, waardoor ze ook tijdens hun bezoek aan de verschillende wijken van Amsterdam hier meer oog voor hebben’’, aldus Licht.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement