Rosarium organiseert Open Dag Hybride EventsEigenaar Maarten van Eembergen van vergader- en evenementenlocatie Rosarium aan het Amstelpark in Amsterdam organiseert woensdag 24 juni vanaf 10.00 uur een Open Dag Hybride Events. Maarten en zijn team zien de vraag naar hybride events enorm toenemen maar merkt ook dat er veel onduidelijk is. Een Open Dag Hybride Events maakt aan al die onduidelijkheid een einde.
  
Hybride events zijn evenementen waarbij een event live op locatie gecombineerd wordt met online. Het bestaat al even, maar populair was het nog niet. Tot nu, een tijd die ons dwingt heel anders naar onze bijeenkomsten te kijken. 
Meeting – en eventplanners krijgen dan ook steeds vaker te maken met de vraag een hybride bijeenkomst of event te organiseren. Ook hiervoor is Rosarium dé locatie bij uitstek.  Voor een verpletterende indruk moet alles kloppen. De inrichting en aankleding van de ruimte, het licht, het geluid. Samen met partner TSR-AV overtreffen ze bij Rosarium graag de verwachtingen van opdrachtgever en deelnemers.

Hoe ze dat doen vertellen ze graag op woensdag 24 juni vanaf 10.00 uur. Vragen als “Hoe gaat zo’n hybride event precies in zijn werk?” en “Voor welk type bijeenkomst is het de oplossing?” worden hier beantwoord. Rosarium brengt in een afspraak van 30 minuten de knowhow van meeting- en eventplanners weer helemaal up to date. Uiteraard is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Rosarium werkt deze dag op afspraak (30 minuten). Een afspraak voor 24 juni inplannen is nu mogelijk via Sabine Glimmerveen, Salesmanager bij Rosarium. Sabine is bereikbaar op 020-6444085 of via info@rosarium.net.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Rosarium Amstelpark Hybride events Open Dag Locatie Amsterdam
Algemene voorwaarden | privacy statement