The Oval Office breidt uit naar DuitslandHet experience-driven communication agency The Oval Office en het Duitse bureau STAGG & FRIENDS hebben hun krachten gebundeld. Met deze fusie ontstaat een van de grootste bureaus voor experience-driven communicatie van Europa met een team van ruim 130 experts en vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Parijs.

Met de overname van STAGG & FRIENDS uit Duitsland krijgt de ambitie voor verdere Europese uitbreiding een forse boost. Nauwe samenwerking en een gedeelde visie stellen ons in staat onze internationale klanten beter van dienst te zijn.

“Dat Nederland en Duitsland een sterke economische band hebben, is een feit. En dat is niet voor niets. We vullen elkaar aan en staan samen sterker. Dat is precies de reden waarom ik zeer enthousiast ben over de komst van STAGG & FRIENDS naar The Oval Office. Cultureel voelt het heel dichtbij; dat merk je direct. Tegelijkertijd is er in beide landen kennis en ervaring die we kunnen delen, en waar uiteindelijk klanten van profiteren", aldus Bart van Wanrooij, Managing Director The Oval Office Nederland.

STAGG & FRIENDS – een toonaangevend bureau in Duitsland
STAGG & FRIENDS creëert en implementeert impactvolle corporate events, brand activations, leer- en ontwikkelingsprogramma’s en live communication-campagnes. Met een team van meer dan 30 experten bezet het bureau al sinds twee decennia een prominente plaats in de Duitse markt. Het ontving meer dan 80 internationale prijzen voor campagnes voor Volkswagen, Henkel, ada, Mercedes Benz, got2b, Porsche, Powerbar en veel andere merken. In 2020 behaalde het bureau de eerste plaats in de officiële ‘German Event Creative Ranking’.

“Ik ben ontzettend blij met dit nieuwe hoofdstuk in ons Europese verhaal. Met STAGG & FRIENDS delen we de ambitie om positieve, waardevolle en duurzame ervaringen te creëren die mensen en merken verbinden en inspireren. Bovendien delen beide bureaus dezelfde cultuur en waarden, waardoor dit als een heel natuurlijke stap aanvoelt. Dankzij deze fusie creëren we een belangrijke toegevoegde waarde voor onze werknemers, ons bureau en voor onze klanten. We kunnen onze klanten nu immers op eenzelfde compatibele, kwalitatieve en efficiënte manier bedienen in verschillende Europese markten. Ik kijk uit naar een geweldige Europese toekomst”, Wouter Boits, CEO en oprichter van The Oval Office.

Samen op weg naar een verenigd Europees bureau
Adone Kheirallah en Tim Cremer blijven verantwoordelijk voor het management van STAGG & FRIENDS. Ze worden vergezeld door Jean-François Molitor, de CFO van The Oval Office. Adone Kheirallah neemt ook zitting in de ‘Board’ van The Oval Office.

“We zijn enthousiast en ervan overtuigd dat onze fusie met The Oval Office de juiste stap is, aangezien we al jaren de wens koesterden om internationaler te worden. We zijn al sinds onze oprichting in 2003 actief in het buitenland en werken stapsgewijs aan een verdere uitbreiding van onze Europese activiteiten. The Oval Office is de perfecte partner voor een versnelde uitvoering van deze strategie. Daar kijken we naar uit!”, aldus Adone Kheirallah, Managing Director & Creative Mind STAGG & FRIENDS GMBH.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: The Oval Office STAGG & FRIENDS
Algemene voorwaarden | privacy statement