The Oval Office wint Bea Award voor creatief bureau van het jaarAfgelopen vrijdagavond won The Oval Office zes awards op het BEA World Festival 2022 in Rome. Het bureau werd beloond met de Special Award for Best Creativity, de Press Award, een Grand Prix, een Silver en Bronze Award voor de experience-driven campagne Vies Brisées (Frankrijk - Sécurité routière) en een Gold Award for Moments of Inspiration (België - BMW). Bea World is het jaarlijkse Internationale Festival van Evenementen en Live Communicatie. Dit jaar beoordeelde een jury van 33 adverteerders, 320 cases ingezonden door bureaus uit 32 landen wereldwijd.

The Oval Office werd erkend als meest creatieve bureau na het winnen van een Grand Prix, een Silver (creatieve installatie), een Bronze (CSR/Non Profit), de Award voor Beste Creativiteit en de Press Award voor de experience-driven campagne Vies Brisées dat het Franse team creërde voor Sécurité routière.

Benoît Barennes, Creative Director The Oval Office France: “Ik ben ongelooflijk blij en trots dat een purpose-driven campagne als Vies Brisées door de wereldwijde gemeenschap van live communicatieprofessionals werd erkend voor zijn creativiteit en impact. We hadden een grote uitdaging om foute gewoonten op de weg te veranderen. Creativiteit heeft de kracht om gedrag te wijzigen. Toen we het fantastische werk van Simon Berger ontdekten, zagen we meteen dat we met hem op een totaal onverwachte manier een boodschap van preventie konden uitdragen. De intense portretten in gebroken glas, toegepast op smartphones, roepen direct de schok op van het ongeval, de verbrijzelde voorruiten en de levens die voor altijd zijn veranderd.” 

 Sjoerd Weikamp, ??hoofdredacteur Event Branche Magazine: “Zoals altijd was de persjury op zoek naar een game changer, een campagne die verder ging dan een evenement, die mensen raakt, die impact heeft op ons leven, die gedrag van consumenten kan veranderen. Vies Brisées, doet dat met kunst, moderne technologie, in your face, in de openbare ruimte en heeft meteen impact op je houding wanneer je de beleving tegenkomt, live of online.” 

Gouden Moments of Inspiration
Het Belgische team van The Oval Office werd beloond met een Gold Award in de hoofdcategorie “Business-to-Consumer” voor Moments of Inspiration gecreëerd voor BMW Group Belux. De live experience bestond uit een reeks van tien luxe events die een spectaculaire 360° show, culinaire belevenissen, artistieke optredens en exclusieve previews van de nieuwste BMW modellen combineerden!

Ewoud Van Der Heyden, Marketing Director BMW Group Belux: “We zijn vereerd en erg blij dat Moments of Inspiration is verkozen tot beste B2C-evenement ter wereld. In nauwe samenwerking met The Oval Office zijn we erin geslaagd om meer dan 3.000 klanten en prospects te inspireren tijdens een exclusieve show waarin we hen alle productinnovaties presenteerden in een op maat gemaakte 360 ??graden arena. Het resultaat was verbluffend, we behaalden een klanttevredenheidsscore van 97,5 %!” 

Annick Nees, Client Director The Oval Office Belgium: “Beloond worden als het beste business-to-consumer-evenement door de BEA World Jury is een fantastische erkenning voor de creativiteit en kwalitatieve productie die gerealiseerd werd door ons geweldige team van creatieven, strategen, accounts, producers en technische partners. Mijn dank gaat ook uit naar BMW Belux voor hun vertrouwen en steun. We zijn niets zonder een echt klantenpartnerschap.” 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: The Oval Office Bea Award BEA World Festival
Algemene voorwaarden | privacy statement