Lydia Baloe keert terug naar de Beurs van Berlage als Operations Director



Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage is verheugd om de terugkeer van Lydia Baloe als Operations Director aan te kondigen. Lydia, een bekend gezicht in de Beurs, vervulde deze functie eerder voordat ze vanaf juni 2018 verschillende rollen buiten het bedrijf ging verkennen. Ze kwam oorspronkelijk in 2007 bij de Beurs, nadat ze was overgestapt van het Nederlands Philharmonisch Orkest, en speelde een cruciale rol in het reilen en zeilen van de afdeling Event Management, na de privatisering in 2008. 

De terugkeer van Lydia, met de ruime ervaring die ze in de afgelopen vijfenhalf jaar heeft opgedaan, markeert een belangrijke stap naar duurzame groei en de verdere optimalisatie van de bedrijfsvoering van de Beurs. Marc de Winter, de huidige Operationeel Directeur, zal overstappen naar een rol die meer in lijn ligt met zijn passie voor het stimuleren van het succes van elk evenement door directe interactie met klanten. Marcs expertise, die hij in meer dan tien jaar bij de Beurs heeft opgedaan, is een integraal onderdeel van ons streven naar het leveren van uitzonderlijke en onvergetelijke ervaringen tijdens evenementen. Marcs overstap naar een nieuwe rol weerspiegelt onze inzet voor medewerkerstevredenheid en organisatorische flexibiliteit. 

De samenwerking tussen Lydia en Marc getuigt van hun toewijding en is een waardevolle aanwinst voor de Beurs van Berlage. Marcel Schonenberg, Algemeen Directeur van de Beurs van Berlage, bevestigt dit door toe te voegen: "Ik ben ongelooflijk trots en vol vertrouwen dat we met deze aanpassing en de terugkeer van Lydia een enorme stap kunnen maken in het overtreffen van de verwachtingen van onze gasten en klanten."
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Lydia Baloe Amsterdam Conference Centre Beurs Beurs van Berlage Amsterdam
Algemene voorwaarden | privacy statement