Beachclub Degreez vijfde jaar op rij beste eventlocatie van Nederland



Beachclub Degreez heeft opnieuw de hoogste eer ontvangen door voor het vijfde opeenvolgende jaar te worden bekroond als de beste eventlocatie van Nederland in de XXL categorie. Met een indrukwekkende gemiddelde waardering van 9.6 uit 1362 klantreviews heeft Beachclub Degreez zijn reputatie als toonaangevende evenementenlocatie in Nederland bevestigd. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Meeting Review op basis van klantreviews.

Beachclub Degreez, gelegen in het Midden-Limburgse Panheel, is al bijna een decennium lang een geliefde bestemming voor een breed scala aan evenementen. Het afgelopen jaar heeft de locatie zich verder uitgebreid met een parkeerplaats voor 1.250 auto's, een overdekt terras, verbeterde faciliteiten en een groter eventterrein rondom de Beachclub. Hierdoor zijn de deuren geopend voor nog grotere en spectaculaire evenementen, terwijl de hoge waardering van de Beachclub onveranderd is gebleven.

De MeetingReview Award is een initiatief van MeetingReview. De winnaar wordt geselecteerd op basis van reviews met betrekking tot diverse criteria, waaronder locatie, culinaire ervaring, vergaderfaciliteiten en boekingsproces. Gasten die evenementen hebben georganiseerd bij Beachclub Degreez kunnen hun ervaringen delen op de website, wat heeft geleid tot een uitzonderlijk gemiddeld cijfer.

Beachclub Degreez ligt op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert, waardoor het een centraal gelegen locatie is in het hart van Limburg, en gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit België en Duitsland. De locatie, gelegen aan het water van het populaire dagstrand Fun Beach Event & Leisurepark, straalt een unieke high-end beachclub sfeer uit. Het hele jaar door biedt Beachclub Degreez ruimte voor besloten evenementen, meetings, bruiloften, borrels, bedrijfsevenementen en personeelsfeesten. Dankzij de veelzijdigheid is de locatie geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen, met tal van indoor- en outdoor mogelijkheden.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Beachclub Degreez Midden-Limburg Limburg Panheel Eventlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement