Personeel Rotterdamse hotels profiteren van gereduceerd tarief bij 38 hotelsIn Rotterdam denken we altijd in mogelijkheden en wij geloven in de kracht van het samenwerken! 38 concurrenten, in de Hospitality branche, van elkaar die dagelijks strijden om de beste beleving neer te zetten voor hun gasten slaan nu de handen ineen.

De duizenden hotel/horeca werknemers in Rotterdam gaan hiervan profiteren. Alle medewerkers van deze concurrerende hotels mogen vanaf nu namelijk tegen gereduceerd tarief slapen, eten en drinken in bijna de gehele stad Rotterdam (bij de deelnemende hotels). Het maakt op dat moment even niet uit voor welk hotel je werkt.

We zeggen hier niet voor niets “Geen woorden maar daden” .... ieder personeelslid van de aangesloten hotels is welkom bij elkaar.  De RHC heeft dit initiatief gezamenlijk genomen om het vak nog meer te promoten, maar ook om de loyale medewerkers met hun Rotterdamse mentaliteit van hard werken te belonen voor hun inzet. 

Samen Sterk!
De Rotterdamse Hotel Combinatie, oftewel de "RHC" is een overlegorgaan van de 38 aangesloten hotels uit de regio Rotterdam en opgericht in 2002. De RHC heeft tot hoofddoel de aangesloten hotels te informeren over zaken die betrekking hebben op de Rotterdamse regio en de ontwikkelingen in de zakelijke en toeristische hotelsector, maar ook op het gebied van trends, innovatie en vacatures binnen de sector. In principe allemaal concurrenten van elkaar, maar door het goede onderlinge contact bereiken we mooie dingen.

RHC voorzitter Roel Dusseldorp (en General Manager van Hotel New York) zegt trots te zijn op deze mijlpaal en hoopt met de RHC een inspiratiebron te zijn voor velen.

“Wij verwelkomen graag elkaars personeel om hen zo enthousiast te maken voor het vak en hen een kijkje in de keuken bij een ander te geven. Hier gaat niemand slechter van worden… alleen maar beter!”

De zogeheten RHC discount card zal onder de duizenden medewerkers in de regio Rotterdam uitgedeeld worden en geeft de horecamedewerker mooie kortingen bij alle deelnemende hotels en hun restaurants.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Rotterdamse Hotel Combinatie RHC werkgeverschap Roel Dusseldorp Hotel New York Rotterdam
Algemene voorwaarden | privacy statement