Hotel New York opent de deuren van privébioscoop The(Any)Thing



Hotel New York heeft in samenwerking met The(Any)Thing één van haar zalen omgetoverd tot de eerste On Demand privé filmervaring van Rotterdam. Vanaf woensdag 14 december is het mogelijk om in de stijlvol aangeklede tweepersoons bioscoop een onvergetelijke ervaring op te doen.

Optimale gastvrijheid
De missie van The(Any)Thing is om gasten weg te blazen met een ervaring die anders is dan elke andere bioscoop. De gast zal van alle gemakken worden voorzien. Zo biedt het concept de mogelijkheid om de film te kijken die je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. Ook biedt deze ervaring jou de luxe om zelf de instellingen te bepalen voor temperatuur, volume en licht in de zaal en kun je de film op ieder gewenst moment pauzeren.

Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York. “Hoe leuk is het als je naast een hotelkamer ook direct je privé-bioscoop kunt boeken. Niet alleen hotelgasten maar ook filmliefhebbers die niet blijven overnachten, zijn van harte welkom voor deze uniek ervaring. Een avondje uit kan vanaf 14 december volledig binnen de muren van Hotel New York plaatsvinden en dat is natuurlijk een absolute meerwaarde voor Hotel New York.''

The Cabin
Hotel New York blijft met het aanbieden van deze ervaring dicht bij zichzelf. Zo staat het bieden van optimale en unieke service en daarmee het vormen van een plek waar je graag terugkomt centraal.

The Cabin is op zondag tot en met donderdag geopend van 08:00 uur -23:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 08:00 uur - 23:30 uur. De prijzen voor deze bijzondere ervaring variëren vanaf €59,-.

Meer informatie over The Cabin of direct een boeking maken? Bezoek de website.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Hotel New York The(Any)Thing Rotterdam prive bioscoop
Hotel New York | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Koninginnenhoofd 1
3072 AD
Rotterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement