IBTM World onthult details Association Leaders' ForumIBTM World 2022, dat plaatsvindt in Fira, Barcelona, van 29 november tot 1 december, heeft de eerste details onthuld van het Association Leaders' Forum, dat gepland staat op de dag voor de officiële start van het evenement op de 28 november.

Het Association Leaders' Forum, samengesteld door Stylianos Filopoulos, International Associations Expert, zal zich buigen over de rol die verenigingen kunnen spelen in onze veranderlijke wereld. Door casestudy's, interactieve sessies en rondetafelgesprekken te delen, zal het op maat gemaakte programma kwesties zoals duurzaamheid, diversiteit en inclusie, sociaaleconomische instabiliteit, welzijn en creativiteit onderzoeken en bespreken hoe verenigingen deze uitdagingen en kansen kunnen benutten om de impact te vergroten van hun toekomstige evenementen.

Stylianos merkt op: "Het Association Leaders' Forum is een culturele smeltkroes, waar verenigingsleiders van over de hele wereld samenkomen in de veilige ruimte van het forum, om best practices uit te wisselen en van elkaar te leren. Dit jaar zetten we een stap voorwaarts en transformeren we het forum naar een innovatielab, waar mensen zullen luisteren naar geweldige verhalen van opinieleiders en ze de kans krijgen om innovatieve evenementformaten te ervaren.

“We zullen trending topics bespreken van welzijn tot diversiteit en van stijgende kosten tot nieuwe businessmodellen en we zullen proberen te zien hoe evenementen een erfenis kunnen opbouwen in fluïde en onzekere tijden. Wees klaar voor een serieus spel."

Een van de hoogtepunten van het Forum is de Presidents' Talk, die het programma opent en alle vijf leiders van de Association Executive Society samenbrengt. Deze interactieve sessie is een kans voor verenigingsprofessionals om te horen hoe verschillende wereldwijde verenigingen innoveerden en problemen oplosten bij het ontwerpen en uitvoeren van hun eigen internationale evenementen, evenals een kans om verschillende culturen te ontdekken en diversiteit en convergentiepunten te vieren.

Michelle Mason, American Society of Association Executives President / CEO, zei: “Namens de American Society of Association Executives (ASAE), ben ik verheugd om me bij andere wereldwijde associatieleiders te voegen voor het 2022 Association Leaders' Forum en IBTM World in Barcelona deze november. Er is een enorme behoefte aan kennisuitwisseling en samenwerking over de gemeenschappelijke problemen en uitdagingen waarmee we als mondiale sector worden geconfronteerd, en hoe meer we met elkaar in dialoog gaan op innovatieve conferenties zoals IBMTM World, hoe beter we voorbereid zullen zijn om dit verder te brengen diverse en levendige gemeenschap.”

Mike Morrissey, voorzitter van de European Society of Association Executives (ESAE) en CEO van de European Cancer Organization zei: “Bij de European Society of Association Executives hechten we veel waarde aan het IBTM World Association Leaders Forum, waar we met alle belanghebbenden kunnen uitwisselen om ervoor te zorgen dat geweldige evenementen en betrokkenheid voor leden en afgevaardigden bij verenigingsevenementen. Het evenement van vorig jaar was inspirerend, vooral door de samenwerking met verenigingsleiders van over de hele wereld, waaronder onze vrienden en partners bij ASAE. We kijken ernaar uit om dit jaar weer veel ESAE-leden in Barcelona te zien deelnemen!”

Mungai Nfi, de nieuwe voorzitter van de African Society of Association Executives (AfSAE), zei: “Elke dag doen verenigingsleden en leiders hun uiterste best om de rechten van gemeenschappen te helpen verbeteren. Bij verenigingen gaat het om impact. We worden allemaal geconfronteerd met ongekende veranderingen en de bijbehorende mentale en emotionele uitdagingen, we moeten hernieuwde zorg dragen voor onze teams, leiders, vrijwilligers en leden. Verenigingen zijn uniek gepositioneerd om die zorg, gemeenschap en ondersteuning te bieden.”

In samenwerking met MeetDenmark biedt het programma een innovatieve sessie om de toekomst van persoonlijke evenementen via Lego Serious Play vorm te geven. Deze interactieve sessie stelt afgevaardigden in staat om ideeën uit te wisselen en te leren hoe persoonlijke evenementen van doelgerichte organisaties er in de toekomst uit zullen zien. Het zal hen ook in staat stellen om nieuwe en innovatieve formats te ervaren door te spelen en na te denken over de impact van gamification van evenementen.

David Thompson, Event Director, IBTM World, zei: “Het Associations Leaders' Forum is een integraal onderdeel van IBTM World, en dit jaar, terwijl we samenkomen om na te denken over de invloed van cultuur op evenementen, is het forum een ??fantastische kans om te leren van en ideeën uitwisselen met verschillende mondiale culturen. Stylianos heeft een niet te missen programma gemaakt waarin alle problemen worden onderzocht waarmee verenigingen vandaag de dag worden geconfronteerd.”

IBTM World 2022 zal zich richten op het creëren van cultuur als thema, deelnemers samenbrengen om te ontdekken hoe moderne zakelijke uitdagingen kansen creëren in de hele branche, en de convergentie van evenementen en bedrijfscultuur verkennen. Het thema 'cultuurcreatie' zal het evenement doordringen, van het verenigingsprogramma op maat tot het inspirerende Kennisprogramma en netwerkevenementen.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IBM World IBTM World Barcelona Barcelona Vakbeurs
Algemene voorwaarden | privacy statement