Medewerkers DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station gebruiken VanMoof voor woon-werkverkeerDankzij een samenwerking met het populaire e-bike merk VanMoof kunnen medewerkers van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station sinds kort met een elektrische fiets naar het werk. DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is de eerste hospitality-partner in Nederland die het VanMoof-abonnement voor hun hele team gelanceerd heeft.

Van schoonmaker tot manager
Alle medewerkers die minimaal 50 uur per maand in het hotel werken kunnen zich aanmelden voor het leasen van een VanMoof S3 of X3. Hierbij speelt de functie van de medewerker geen rol, hetgeen betekent dat ook stagiaires of mensen die bijvoorbeeld maar twee diensten per week werken bij dit initiatief aan kunnen haken. Dankzij de samenwerking met VanMoof en een bijdrage in de kosten vanuit het hotel kan dit al voor een euro per dag plus de kosten van de fiscale bijtelling.

De voordelen
De samenwerking heeft volgens Floris Licht, General Manager van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, een aantal voordelen: “Allereerst vinden we het erg leuk dat we onze medewerkers de mogelijkheid kunnen bieden om op een aantrekkelijke manier een mooie elektrische fiets te leasen en hierdoor vaker met de fiets naar werk te komen. Verder zijn medewerkers hierdoor minder afhankelijk van het OV en laten ze hopelijk vaker de auto staan. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar zeker ook gezonder. Tot slot is dit uiteraard een mooie extra toevoeging aan onze al zeer uitgebreide lijst van mooie employee benefits.”

Eerste hospitality-partner
Tom Kips, Head B2B bij VanMoof is erg blij over de samenwerking met DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. “We zijn erg enthousiast dat DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station de eerste hospitality-partner in Nederland is die ons VanMoof-abonnementsaanbod lanceert voor de medewerkers. Dankzij de geweldige regeling die het hotel aanbiedt kunnen medewerkers van het hotel hun dagelijkse woon-werkverkeer upgraden met VanMoof e-bikes, die eveneens bijdragen aan onze missie: het creëren van een betere toekomst voor ons allemaal door meer mensen op de fiets te krijgen.” 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station VanMoof Duurzaam ondernemen
Algemene voorwaarden | privacy statement