Floris Licht nieuwe General Manager bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal StationFloris Licht is de nieuwe General Manager van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Licht volgt Caroline Receveur op die meer dan tien jaar lang leiding gaf aan het hotel in het bruisende hart van Amsterdam. Hij komt zelf over van Novotel Amsterdam Schiphol Airport waar hij een kleine zeven jaar de rol van GM op zich genomen heeft. 

Geen onbekend gezicht
Na zeven jaar bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport maakt Licht de overstap naar DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Licht is geen onbekende bij Hilton. Voordat hij begon bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport, heeft Licht al twaalf jaar bij Hilton gewerkt. Hij startte als trainee in het Hilton Amsterdam en werkte onder meer in Londen, Frankfurt, Adelaide en München. “Het voelt een beetje als thuiskomen.” Aldus de kersverse General Manager. “Hilton heeft altijd al een speciale plek in mijn hart gehad. Daarbij komt natuurlijk dit unieke hotel met de erg populaire SkyLounge Amsterdam die tal van mogelijkheden biedt op het gebied van duurzaamheid, toerisme, corporates en locals.”

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station ligt op het Oosterdokseiland in het centrum van Amsterdam. Het hotel beschikt over een Starbucks, Eastwood Beer & Grill restaurant, meerdere vergaderzalen met uitzicht over de stad en SkyLounge Amsterdam met rooftop terras. Een unieke locatie op steenworp afstand van het Centraal Station dat geschikt is voor zowel een stedentrip als zakelijk verblijf.

Groenere hotelwereld
Licht heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is van plan om de innovaties op dit gebied ook bij DoubleTree voort te zetten. Om zich ook vanuit zijn privé in te zetten voor een groenere hotelwereld, heeft Licht naast zijn werk als General Manager in mei 2021 het platform Hotels for Trees opgericht. Dit platform geeft hotelgasten van inmiddels 80 hotels in tien landen de kans om bomen te planten door de tussentijdse kamerschoonmaak over te slaan. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Floris Licht DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Algemene voorwaarden | privacy statement