eventplanner.net lanceert gratis eventplanningsoftwareOrganiseer je een trouwfeest, zakelijk evenement, congres, teambuilding of gewoon een meeting, dan moet je op eindeloos veel details letten. Vele event organisatoren vertrouwen daarom op Excelspreadsheets. Het plannen van een evenement in Excel is echter een gedoe. eventplanner.net lanceert daarom een gratis digitale toolbox die het organiseren van evenementen eenvoudiger en flexibeler maakt.

Met deze lancering viert eventplanner.be /.nl, de TripAdvisor voor de evenementensector, niet enkel haar 20-jarig jubileum. We helpen op deze manier ook de zwaar getroffen eventsector weer mee overeind in 2022.

Drie krachtige tools
De event management software van eventplanner.be /.nl bestaat uit drie krachtige tools. Kevin Van der Straeten - Founder van eventplanner.net - vertelt: "om te beginnen bouwden we Moodboards. Zie je een prachtige eventlocatie of innovatieve leverancier voor je feest of evenement? Pin ze op Moodboards: de ideale tool om ideeën te verzamelen, te organiseren en te delen met je medeorganisatoren."

"Met Checklists houd je elk belangrijk detail van je evenement in het vizier. Zelfs de eenvoudigste evenementen genereren eindeloze to-dolijsten. De Checklists van eventplanner.net zijn pre-filled met items die afgestemd zijn op het type evenement. Voeg taken toe, wijs ze toe en wijzig de status via een eenvoudige drag-and-drop. Checklists is een volwaardige projectmanagementtool die speciaal ontwikkeld is voor eventplanners en naadloos geïntegreerd is met de andere tools en het eventplanner.net-platform."

"Met Draaiboeken beheer je tot slot alle actiepunten voor jouw evenement. In enkele klikken creëer je eenvoudig een overzicht van alle actiepunten, zelfs voor grote evenementen. Je wijst eenvoudig een verantwoordelijke toe en deelt de actiepunten met het hele team."

Meer volgt
En dat is nog maar het begin. eventplanner.net plant de komende maanden nog heel wat meer functies en tools.

 

Tags: eventplanner.be eventmanagement eventmanagement software Kevin Van der Straeten
Algemene voorwaarden | privacy statement