ATPI Benelux lanceert podcast-serie over expertise van travel- en eventmanagement anno 2021



Afgelopen donderdag op 10 juni jl. lanceerde ATPI Benelux de eerste, Nederlandse podcast-serie over de expertise van travel- en eventmanagement anno 2021. In verschillende podcasts worden actuele en uiteenlopende vraagstukken besproken die nu spelen binnen de wereld van zakenreizen en eventmanagement.

Elke aflevering zijn er andere experts te gast. Specialisten met ieder een eigen visie op de toekomst van travel- en/of eventmanagement. Het zijn geen standaard informatieve podcasts, maar afleveringen met verrassende vragen, prikkelende stellingen en humor.  
Is reizen met een grote groep iets wat we na corona terug gaan zien? Hebben leden van een orkest hier bijvoorbeeld nog wel behoefte aan? Hoe zorg je voor de “sparkle” bij online en hybride events, of live op locatie? Hoe belangrijk is netwerken in de sportwereld? En wat is het geheim achter een succesvolle travel- en eventorganisatie? 

Tot en met 1 juli zal iedere donderdag een nieuwe aflevering worden gelanceerd. De podcast-serie is te beluisteren via Spotify én te bekijken via YouTube.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: ATPI Benelux podcast travelmanagement Zakenreizen eventmanagement
Algemene voorwaarden | privacy statement