Postillion Hotel Deventer: De locatie voor zakelijke events, congressen en bijeenkomsten 

 

Postillion Hotel Deventer is gelegen in één van de zogenoemde Hanzesteden en heeft naast de groene omgeving en historische ligging een uitstekende bereikbaarheid. Je kunt hier terecht voor bijeenkomsten, heisessies of evenementen voor verschillende groepsgroottes tot wel 250 personen!


Het hotel beschikt over vijftien functionele vergaderzalen, variërend in groepsgroottes van vijf tot een maximale capaciteit van 250 personen. De luxe boardrooms zijn perfect voor vergaderingen tot twaalf personen en bieden alle faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle vergadering. Natuurlijk hebben alle zalen goede wifi, een beamer, een scherm, koffie- en theefaciliteiten en daglicht.Groene ligging

De strategische locatie vlakbij de snelweg zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid van en naar het hotel. Het hotel beschikt over meer dan driehonderd eigen parkeerplaatsen, waardoor grote groepen direct voor het hotel kunnen parkeren. Naast de strategische ligging bevindt het hotel zich in een groene omgeving vlakbij de IJssel. Dus wil je even tussen de vergaderingen door een luchtje scheppen? Dan kan dat hier perfect! En met het historische centrum van Deventer op een steenworp afstand biedt het hotel zowel de rust van de natuur als de charme van de stad, wat elke bijeenkomst een unieke touch geeft.

Tussen twee afspraken door nog even je laptop openklappen of een keer in een andere omgeving dan thuis aan het werk? Kom dan werken in het Business Point. Hier kun je in alle rust je volgende afspraak voorbereiden of nog even aan de slag met die ene opdracht. Je kunt in het Business Point op elk moment van de dag en gedurende één uur of zo lang je wilt gebruik maken van een flexibele werkplek, zonder vooraf te boeken! Het Business Point is ook ideaal wanneer je jouw auto bij ons komt laden en een korte flexwerk-plek zoekt. Het Business Point arrangement is inclusief snelle wifi, brainfood en koffie-, en theefaciliteiten.Van een lunch tot aan een (winter)barbecue

Naast de zalen en de hotelkamers, heeft dit hotel een uitstekend restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Ideaal om in een ontspannen sfeer zakelijke afspraken te combineren met een smakelijke maaltijd. Direct aan het restaurant is het grote terras gelegen. Hier kun je heerlijk genieten in de zon, met uitzicht op de groene omgeving, met een groepslunch of een teambarbecue. Ook in de winterperiode is dit terras uitermate geschikt om een knus buitenevenement te organiseren zoals bijvoorbeeld een winterbarbecue.

Bij Postillion Hotel Deventer vind je alle ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst. Van zakelijke ontmoetingen tot informele evenementen, deze kun je met een gerust hart aan Postillion Hotel Deventer overlaten. Plug in en ga direct aan de slag, wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat.

Graag tot snel bij Postillion Hotel Deventer!

www.postillionhotels.com

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Postillion Hotel Deventer
Postillion Hotel Deventer | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Deventerweg 121
7418 DA
Deventer
nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement