Zes nieuwe locaties gecertificeerd tot YOIN excellent meeting placeYOIN excellent meeting places, het onafhankelijke kwaliteitslabel voor locaties gericht op zakelijke bijeenkomsten, heeft de afgelopen weken met trots weer enkele locaties gefeliciteerd met het behalen van de certificering. Deze locaties hebben de onafhankelijke audit succesvol doorlopen en met de kennis en het enthousiasme van de auditeur waardevolle ontwikkelingen uitgewisseld. Certificering op ruim 350 checkpunten, kost de locatie een dagdeel en levert veel inzichten op die vaak met quick wins tot absolute verbetering voor de gast en opdrachtgevers leidt. 

Certificering met kwaliteitslabel
De afgelopen periode heeft YOIN excellent meeting places door de certificering van nieuwe locaties, bijgedragen aan de professionalisering van de branche. Het kwaliteitslabel zorgt ervoor dat boekers kunnen kiezen voor hoogwaardige locaties wat betreft service, kwaliteit en kennis voor hun congressen of evenementen. Bij de certificering wordt onder andere gelet op het sales proces, de mate van duurzaamheid van de locaties en omgang met het team, kwaliteit van faciliteiten en informatievoorziening. YOIN feliciteert zes nieuwe locaties met het behalen van het kwaliteitslabel.

Zes nieuwe locaties
De zes locaties met het de nieuwe certificering zijn Hotel Theater Figi in Zeist, Fine Hotels; Buitenplaats de Bergse Bossen in Driebergen, Postillion Hotel in Deventer, Omnisport in Apeldoorn, Berghotel in Amersfoort en Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.

Sinds enkele weken is Hotel en Theater Figi in het centrum van Zeist gecertificeerd als excellent meeting place. Tim Huisman, Sales Manager bij Figi: "De kwaliteitscertificering voor "excellent meeting place" is een kroon op ons werk en de investeringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan. Met deze certificering wordt onafhankelijk aangegeven dat wij op het hoogste niveau acteren."

Ook het team van Buitenplaats De Bergse Bossen, onderdeel van Fine Hotels, heeft de certificering tot YOIN excellent meeting places binnen. Sinds enkele jaren is het hotel flink opgeknapt door Fine Hotels en de bouwplannen voor extra kamers liggen ook te wachten op akkoord. Het hotel heeft zowel doordeweeks zakelijk, als in het weekend leisure, veel gasten over de vloer. Er is hier altijd lekker veel reuring, beaamt Operations Manager Jeroen Trouw.

"We zijn overigens erg blij met de certificering tot YOIN excellent meeting places. Niet alleen voor onze marketing en profilering, de audit gaf ons een waardevolle kijk op onze aanpak, operatie en faciliteiten", aldus Jeroen Trouw. "De learnings gaan we met het team de komende tijd aanpakken om ons zakelijk aanbod en gastbeleving verder te professionaliseren." 

Naast Omnisport Apeldoorn heeft ook Congrescentrum 1931 uit ‘s-Hertogenbosch, beide onderdeel van Libéma, een kwaliteitslabel van YOIN excellent meeting places ontvangen. Barbara van Alphen-Loosveld, Salesmanager bij Congrescentrum 1931 vertelt: "We zijn verheugd dat we met 1931 de uitmuntende score van 93% hebben behaald en hiermee een excellent meeting place zijn. Een kwaliteitslabel en resultaat om trots op te zijn! En te ervaren dat we tot de top van Nederland behoren als congres- en evenementenlocatie"

Focus op verdere ontwikkeling
Dat de zes nieuwe locaties erg tevreden zijn met het behalen van het kwaliteitslabel, is terug te zien in diverse nieuwsberichten van de afgelopen periode. Dat deze locaties zich hebben gecertificeerd, betekent dat de professionalisering van de hotel en congresmarkt zich steeds verder uitbreid. Voor YOIN staan de komende maanden dan ook in het teken van het blijven ontwikkeling van de naamsbekendheid bij opdrachtgevers en locaties die nog niet zijn aangesloten.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: YOIN excellent meeting places kwaliteitslabel Hotel Theater Figi Buitenplaats de Bergse Bossen Postillion Hotel Deventer Omnisport Het Berghotel Congrescentrum 1931
Algemene voorwaarden | privacy statement