Graaf ter Horst: Geniet als een graaf



 

Het monumentale pand - de voormalige tiendschuur van Kasteel Huys ter Horst - is in 2015 volledig onder handen genomen door de gebroeders Janssen. Enkel de buitenmuren bleven overeind en samen met de houten gebinten die het dak dragen, zijn ze nog in originele staat. Het gebouw werd in ere hersteld en omgedoopt tot Graaf ter Horst.

Graaf ter Horst is meer dan alleen een restaurant. In deze unieke en bosrijke omgeving geniet je van een lunch, borrel, luxe diner maar ook van een nachtje weg! Onze stijlvolle Bed and Breakfast biedt ruimte aan zestien gasten. En wat te denken van de royale zalen? Die zijn van alle gemakken voorzien en perfect voor het organiseren van zakelijke evenementen en gelegenheden op maat.

Natuurgebied de Kasteelse Bossen in het Noord-Limburgse Horst aan de Maas vormt het decor van Graaf ter Horst. Te midden van bomen en water is het genieten van rust en ruimte. Ook zijn er in deze regio tal van activiteiten te beleven voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het nabijgelegen Mind Mystery, attractiepark Toverland in Sevenum, Kasteel Huys ter Horst of dierenpark Zooparc Overloon. Plezier voor het hele gezin op minder dan 20 minuten rijden.

Voor de sportieve natuurliefhebbers zijn er diverse fiets- en wandelroutes te vinden. Laat je inspireren door de rijke historie! We kunnen het daarom niet vaak genoeg zeggen: "Wees welkom, vergeet de tijd en Geniet als een Graaf."

www.graafterhorst.nl

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Graaf ter Horst Sevenum Limburg Locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement