Villars Resort Group



Foto: Villars @N. Racheter

Villars-sur-Ollon, Zwitserland
Give height to your seminar

Op 1300 meter hoogte in het hart van de Waadtländer Alpen ligt het authentieke dorp Villars-sur-Ollon. Een drukke en levendige winkelstraat en een treinstation vormen de kern. Op 90 minuten afstand van de luchthaven van Genève. Het skigebied Villars-Gryon strekt zich uit over drie dorpen: Les Diablerets, Gryon en Villars-sur-Ollon met meer dan 170 km aan pistes. Het merendeel van de pistes is blauw, maar ook freeriders en gevorderde skiërs kunnen hun hart ophalen. Er zijn meer dan 50 km aan langlaufloipes en voor winterwandelaars is ruim 30 km aan wandelroutes beschikbaar, stuk voor stuk prachtige routes. Dit alles met prachtig uitzicht op de Dents-du-Midi, de Mont Blanc en over het Meer van Genève.

Naast de traditionele wintersport activiteiten behoren een tocht met een hondenslee, sneeuwschoenwandelen, langlaufen, wijnproeven, nacht in een iglo, nacht in een berghut, skiën, oriëntatie cursus, barbecue op de hellingen, dag- of nachtsleeën, heli skiën, afdaling met fakkels tot de mogelijkheden.
Villars Alpine Resort

Villars Alpine Resort bestaat uit een drietal hotels: Villars Palace, Victoria Hotel & Residence en Villars Lodge. De hotels zijn op loopafstand van elkaar gelegen.

Villars Palace ©Villars Alpine

Villars Palace*****
Prachtig vijfsterrenhotel uit 1913, die na 2 jaar verbouwing nog mooier eruitziet dan ervoor. Het ontwerp omvat gastvrijheid, duurzaamheid en cultuur. 125 kamers en suites ingericht in zachte natuurlijke tinten voorzien van alle comfort. Uniek uitzicht op het berglandschap. De majestueuze balzaal en het historische theater uit 1875 zijn echte hoogtepunten, terwijl het restaurant ‘La Rôtisserie’ moderne gerechten biedt met een twist met verse markt ingrediënten. Daarnaast heeft het hotel een spa- en wellnesscentrum.
De balzaal is verfraaid met een moderne inrichting en heeft niets van zijn ouderwetse charme verloren. De prachtige parketvloer, majestueuze kroonluchters en het hoge historische plafond vormen een idyllisch geheel, ideaal voor feestelijke evenementen. Voor maximum 528 gasten. Het oudste theater in de Zwitserse Alpen, deze historische ingerichte ruimte is volledig gerenoveerd om verschillende shows en evenementen te organiseren. Voor maximaal 379 personen. Verder zijn er 7 break out rooms.

Meer informatie: https://www.myswitzerland.com/nl-nl/accommodations/villars-palace/

Hotel Victoria Lobby ©Zwitserland Toerisme Lorenz Richard

Victoria Hotel & Residence****
In het centrum van Villars-sur-Ollon gelegen 4 sterrenhotel met 150 comfortabele kamers en suites verdeeld over 6 verdiepingen. Het hotel heeft een restaurant, een bar, een fitnesscentrum en een lounge. Het wellnesscentrum bestaat uit een binnenzwembad en een sauna. Meet@Vic is een flexibele vergaderruimte, die in 2 zalen opgesplitst kan worden. Voor maximum 65 personen. Work@Vic is ook een flexibele vergaderruimte, die in 2 zalen opgesplitst kan worden. Voor maximum 220 personen. Hier vind je geen schrijfpapier of pennen, de ruimtes zijn voorzien van hedendaagse smart screens.

Meer informatie: https://www.myswitzerland.com/nl-nl/accommodatie/victoria-hotel-amp-residence/

Villars Lodge Lobby

Villars Lodge
Als onderdeel van het Villars Alpine Resort ontvangt de lodge zijn klanten in een ontspannen, chique sfeer. Slechts op een steenworp afstand van het midden van het dorp biedt het in 2019 volledig gerenoveerde familiehotel een trendy interieur met 57 kamers die even warm als comfortabel zijn. Het hart van het hotel is het restaurant “1870” met bar, de hotspot van het hotel. Daar kun je een gin “Made in Switzerland” of lokaal biertje drinken. Oude houten ski's aan de muren, vintage reclameposters en design sofa's – de lodge is een plaats van ontmoeting en gezelligheid, ... maar op duizenden kilometers afstand van traditionele hotels. Welkom in Villars, welkom in het hart van de Villars Lodge-belevenis!

Meer informatie: https://www.myswitzerland.com/nl-nl/accommodatie/villars-lodge/



Meer informatie over SCIB:
Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is de overkoepelde organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en evenementen. SCIB geeft onafhankelijk advies over de bestemmingen en helpt bij het opvragen van offertes. Deze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

Switzerland Convention & Incentive Bureau
Lisette van Dolderen
T 020 620 9229
E scib_nl@switzerland.com
W www.MySwitzerland.com/meetings


©Villars Alpine Resort

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement