The Onemeeting Company en JINC sluiten partnerschapThe Onemeeting Company is sinds 13 juni trotse partner van non-profitorganisatie JINC. Door de samenwerking gaan we kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand op weg helpen naar een goede start op de arbeidsmarkt.

In Nederland groeien honderdduizenden kinderen op in wijken met veel armoede en weinig rolmodellen. Zij hebben evenveel talent als leeftijdsgenootjes uit rijkere buurten, maar krijgen vaak minder kans dat te ontwikkelen. Via de projecten van JINC maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren.

The Onemeeting Company draagt bij om de JINC-projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, bijvoorbeeld als trainer of als coach. De ervaring is dat de expertise van professionals jongeren inspireert en bij blijft, en dat het contact met de professionals hen zelfvertrouwen en inzicht in de eigen kwaliteiten geeft.

Eerlijke kans
Daniël Roos, directeur van JINC: “Ieder kind verdient een eerlijke kans voor de toekomst. Wij proberen hen die te geven, maar we zouden dat niet kunnen doen zonder onze partners. Daarom zijn we ontzettend blij dat we The Onemeeting Company mogen verwelkomen.”

Samen Bewust Bewust Samen
“De samenwerking met JINC is een mooie uitbreiding op de ESG-partnerships binnen ons Samen Bewust Bewust Samen Programma, waarmee we samen met collega's en locaties impact maken op een betere wereld voor iedereen. Onze partners hebben we niet zomaar gekozen. Hun missie raakt ons en sluit aan bij onze eigen visie op mens en maatschappij”, aldus Saviëlle Roemeling, Head of Operations & Sustainability. “Ook biedt dit partnership ons de kans om jongeren kennis te laten maken met de hospitality branche in onze meeting centers Eenhoorn Amersfoort, The Green Arnhem, Planetarium Amsterdam en La Vie Utrecht, waar mooie carrièrekansen liggen”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, Chief Operations Officer. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: The Onemeeting Company JINC
Algemene voorwaarden | privacy statement