Onemeeting.com kondigt samenwerking aan met Voedselbanken NederlandOnemeeting.com, een toonaangevend boekingsplatform voor vergader- en eventlocaties, kondigt met trots de start aan van een samenwerking met Voedselbanken Nederland, een gerenommeerde vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het verlichten van voedselarmoede en het tegengaan van voedselverspilling in Nederland. Dit partnerschap betekent een verbintenis om een positieve impact te hebben op het leven van mensen in nood door essentiële ondersteuning en middelen te bieden aan kwetsbare gemeenschappen in het hele land.

In 2023 werden in totaal 180.579 mensen geholpen, waarvan ruim 20% onder de 18 jaar. Dat gebeurt via 177 voedselbanken, 10 regionale distributiecentra en 500 uitgiftepunten in Nederland. Onemeeting.com, met haar uitgebreide netwerk van 1.500 Hotels & Meeting Centers in Nederland, zet haar platform en netwerkpartners graag in om de missie van Voedselbanken Nederland verder te helpen. Naast de fondswerving via alle boekingen op het platform, gaat Onemeeting.com ook landelijke inzamelacties voor voeding organiseren in samenwerking met al haar partners.

Luc van Bussel, CEO van Onemeeting.com, toont zich geïnspireerd en enthousiast over de samenwerking: "Als platformorganisatie staan we midden in de samenleving en als familiebedrijf geloven we in de kracht van ‘samen bewust samenwerken’ om betekenisvol te zijn en daarmee maatschappelijke verantwoordelijkheid met impact te organiseren. Onze missie is altijd geweest om mensen en organisaties te verbinden en meerwaarde te creëren. We zijn erg verheugd om deze missie uit te breiden naar onze samenwerking met Voedselbanken Nederland”. Samen kunnen we ‘bewust & betekenisvol’ het verschil maken in het leven van mensen die te maken hebben met financiële problemen en daardoor niet alle boodschappen kunnen betalen."

Rian van Velzen-Bastiaansen, Bestuurslid van de Nederlandse Voedselbanken: "We zijn blij samen te kunnen werken met Onemeeting.com. Hun inzet om onze doelstelling te ondersteunen en hun uitgebreide netwerk met platformpartners zullen ons ongetwijfeld helpen om nog meer mensen in nood te bereiken. Het laat een grote betrokkenheid zien en laten we eerlijk zijn, een gezamenlijke inspanning is nodig om de groep mensen die op dit moment in voedselarmoede leeft van voedsel te voorzien. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement