IMEX Group CEO Carina Bauer ontvangt Outstanding Contribution to the Industry award tijdens AEO Excellence AwardsIMEX Group CEO Carina Bauer heeft de Outstanding Contribution to the Industry-prijs ontvangen tijdens de AEO (Association of Event Organisers) Excellence Awards die op 14 juni werden gehouden.

De prijs, die wordt vastgesteld door het bestuur van AEO, beloont iemand die gedurende zijn hele carrière een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de zakelijke evenementenbranche.

Carina was van september 2021 tot en met maart 2023 voorzitter van de AEO-raad, gedurende welke tijd zij met de raad van bestuur werkte aan het ontwikkelen en bevorderen van de strategische doelstellingen van AEO op het gebied van public affairs, diversiteit en duurzaamheid, en aan het ondersteunen van jongeren in de sector. In het bijzonder heeft het bestuur onder leiding van Carina een aantal specifieke wijzigingen in de statuten doorgevoerd om de komende jaren een grotere diversiteit en ledenvertegenwoordiging op bestuursniveau te garanderen.

Chris Skeith OBE, CEO van de AEO, legt uit: “Carina was voorzitter van de AEO tijdens een zeer uitdagende periode voor onze sector – haar strategisch leiderschap, gezond beoordelingsvermogen en ongelooflijke emotionele intelligentie waren van onschatbare waarde. Bovendien heeft ze tijdens haar hele ambtstermijn een belangrijke rol gespeeld bij het stimuleren van positieve veranderingen, wat een langdurige erfenis voor de AEO heeft nagelaten die zal helpen veranderingen in de sector te leiden. We zijn enorm dankbaar voor haar hulp en steun, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze nog meer zal bereiken voor de industrie, voor IMEX en persoonlijk!”

Carina Bauer, CEO van IMEX, voegt hieraan toe: “Ik ben vereerd met deze erkenning en ben de AEO enorm dankbaar dat ze dit jaar voor mij hebben gekozen. Om opgenomen te worden in de lijst met namen die mij zijn voorgegaan, is werkelijk vernederend. En het was ook een enorm voorrecht en een leermogelijkheid om de sector te mogen dienen in het AEO-bestuur en als voorzitter. Terwijl onze sector zich blijft ontwikkelen, blijft de AEO zich aanpassen aan veranderende behoeften – van het vertegenwoordigen van de sector binnen de overheid tot het vervullen van onze brede professionele ontwikkelingsbehoeften en het ondersteunen van ons streven naar een duurzame toekomst. Het is een genot om deel uit te maken van zo’n dynamische organisatie.”

De prijs voor Outstanding Contribution to the Industry werd gesponsord door RX. De AEO Excellence Awards vertegenwoordigen het beste dat de evenementenbranche te bieden heeft en tonen indrukwekkende prestaties binnen de evenementenbranche in de afgelopen twaalf maanden.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IMEX Carina Bauer Outstanding Contribution to the Industry Award Association of Event Organisers
Algemene voorwaarden | privacy statement