Hotel de Zeeuwse Stromen. Vergaderen aan de kust… even geen druk(te)!Met de duinen als natuurlijke achtertuin heeft Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen heel wat te bieden. De combinatie van locatie, faciliteiten én persoonlijke benadering maken dat De Zeeuwse Stromen al decennialang een onderscheidende speler is op de congresmarkt.

Toplocatie
Wanneer u komt aanrijden, dan torent de imposante gevel van het hotel al trots boven de boomtoppen uit. Naast het hotel bevinden zich de duinen, de kust, het strand en de zee. Bosrijk, ook dat. De aanwezigheid van zoveel ongerepte natuur doet wat met een mens. Het zet hoe dan ook aan tot denken. En voor u het goed en wel in de gaten heeft, is exact datgene gebeurd waarom u aan de kust bent… de hectiek van het alledaagse kantoorleven is voor een moment mijlenver naar de achtergrond verdwenen. De zintuigen worden geprikkeld. Even geen druk(te)… dit belooft een productieve dag te worden!


Hotelkamers in het nieuw
De nieuwe hotelkamers van De Zeeuwse Stromen maken een bezoekje aan Renesse wel heel erg de moeite waard. De oplevering van de 59 nieuwe hotelkamers van het type 'Standaard' Deluxe eerder dit kwartaal vormde de kers op de taart van een grootschalige restyling. Bij het samenstellen en ontwerpen van de nieuwe kamers zijn er een aantal uitgangspunten centraal gesteld zoals comfort en gebruiksgemak. In lijn met het groene denken en doen van De Zeeuwse Stromen is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en herbruikbare materiaalsoorten. Qua look & feel is er bewust gekozen voor een kleurstelling die doet denken aan de natuurlijke omgeving van het hotel. De duinen, het strand, de zee... allemaal kleuren die terugkomen in de hotelkamer.


Business Meeting & Inspiration Center
Al sinds 1971 bent u bij De Zeeuwse Stromen aan het juiste adres voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Om aan de veranderende vraag vanuit de congresmarkt te kunnen voldoen, werd de zakelijke vleugel in 2010 volledig op de schop genomen wat resulteerde in het hedendaagse 'Business Meeting & Inspiration Center'. Het business center beschikt over acht vergaderzalen, waarvan er vier onderling schakelbaar zijn. Dat maakt dat De Zeeuwse Stromen flexibel is in het creëren van de gewenste ruimte voor vrijwel elk gezelschap uiteenlopend van twee tot 220 deelnemers. Het gezicht van het congrescentrum? Dat zijn de vakkundige CongresCoaches die u voor, tijdens en na uw bijeenkomst bijstaan en voorzien van advies. Op deze manier houdt u de handen (en het hoofd) vrij om het meeste uit uw bijeenkomst te halen.

Duurzaamheid als groene draad
Bij De Zeeuwse Stromen zijn ze zich bewust van het feit dat het hotel-congrescentrum is gelegen op een uniek stukje Nederland, met een ongekende mate van biodiversiteit. Met deze gedachte in het achterhoofd is het niet zo gek dat er binnen de muren van De Zeeuwse Stromen een bijna aangeboren gevoel van verantwoordelijkheid heerst om deze prachtige kustlocatie veilig te stellen voor toekomstige generaties. Keuzes, groot en klein, dragen hier dagelijks aan bij. Dat deze keuzes niet onopgemerkt zijn gebleven, dat blijkt uit het feit dat het hotel-congrescentrum uit Renesse al sinds 2014 Green Key Gold gecertificeerd is.

https://vergaderen.zeeuwsestromen.nl/


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Zev Edgar

Tags:
De Zeeuwse Stromen | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Duinwekken 5
4325 GL
Renesse
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement