Nederlands hotelbedrijf introduceert eigen Green Team



International Hotel Capital Partners (IHCP) introduceert een eigen Green Team om de toewijding aan duurzaamheid van al haar hotels te versterken. Dat komt voort uit de Green Key certificering die het hotelbedrijf recent heeft ontvangen. De introductie van het team vormt een stap voorwaarts in de duurzaamheidsinspanningen van het bedrijf.

Het Green Team houdt zich bezig met verschillende duurzame initiatieven, waaronder het bevorderen van samenwerking met lokale leveranciers, het betrekken van de lokale gemeenschap in de bedrijfsvoering, het implementeren van strategieën voor afvalvermindering en het bevorderen van biodiversiteitsinitiatieven. Al deze werkzaamheden zijn gericht op het versterken van duurzaamheidspraktijken waar de luxe die hotelgasten ervaren, opnieuw wordt gedefinieerd.

Groeiende eisen gasten
De toewijding van IHCP aan duurzaamheid gaat verder dan het voldoen aan milieunormen. Het sluit aan bij de groeiende eisen van de hotelgasten. Päivi Hagedoorn, Cluster Director of Operations van IHCP: “We zijn enthousiast over de aanstelling van ons Green Team, omdat het onze voortdurende inzet voor duurzaamheid versterkt. Onze gasten zoeken niet alleen luxe en comfort, maar hechten ook veel waarde aan groene initiatieven. Met ons Green Team zijn we vastbesloten om aan die verwachtingen te voldoen en een positieve impact te hebben op onze omgeving.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: International Hotel Capital Partners IHCP Duurzaam ondernemen Green Key certificering
Algemene voorwaarden | privacy statement