Crans-Montana. Absolutely!



Crans-Montana – https://www.crans-montana.ch/en/
Crans-Montana is een van de belangrijkste bestemmingen in Wallis voor Zwitsers. Deze plaats ligt op 1500 meter hoogte en biedt een panoramisch uitzicht over een reeks bergtoppen boven de 4000 meter, waaronder de beroemde Matterhorn en de Mont-Blanc. Dit dynamische stadje strekt zich uit van de Rhônevallei tot aan de gletsjer Plaine Morte, midden in de natuur, en verwelkomt zowel zakenreizigers als vakantiegangers die het hele jaar door een bijzonder gevarieerd aanbod aan activiteiten en overnachtingsmogelijkheden waarderen.
Hôtel La Prairie – https://prairie.ch/en/
Dit 3*-hotel is het hele jaar door geopend en beschikt over 30 kamers, twee vergaderzalen, een bar, een lounge en een restaurant met een warme chaletsfeer. Deze plek is al vier generaties lang eigendom van en wordt beheerd door dezelfde familie. Het hotel ligt op 500 meter van het centrum van het resort en biedt gemakkelijk toegang tot vele andere bars en restaurants. Activiteiten in de buurt zijn onder andere langlaufen, curling, schaatsen, paintball, klimmuur, padel, golf, zwemmen in een meer, touwpark, wandelen en fietsen.Hôtel Chetzeron – https://chetzeron.ch/?lang=en
Een uniek 4*-hotel op 2112 meter hoogte met zakelijke faciliteiten. Een voormalig gondelliftstation dat in 2014 werd omgebouwd tot een hotel. Het hotel is geopend van half december tot half april en vervolgens van half mei tot half oktober en beschikt over 16 kamers (+ drie kleine kamers), een vergaderzaal, een bar, twee lounges, een restaurant, een verwarmd zwembad op het dak en een spa. Dit hotel is op verschillende manieren duurzaam gebouwd. Kijk hier: https://chetzeron.ch/a-sustainable-building/?lang=en
Hôtel Royal – https://www.hotel-royal.ch/en/
Dit 5*-hotel ligt in het centrum van het resort en beschikt over 51 kamers, een vergaderzaal, een bar, twee lounges, een restaurant en een aparte ontbijtzaal die ook perfect is voor lunchbuffetten. Plus een zwembad met jacuzzi, een stoombad en een sauna. Alle kamers en suites zijn op dezelfde manier ingericht, een detail dat afhankelijk van de klanten belangrijk kan zijn. Dit hotel staat bekend om zijn vriendelijke sfeer. In de zomer is het enorme terras met bomen de perfecte plek voor een pauze.
Hôtel Six Senses – www.sixsenses.com/en/resorts/crans-montana/
Ons nieuwste hotel ligt direct aan de pistes. Een echt ski-in, ski-out 5*-superior hotel, het hele jaar door geopend. Met 76 kamers, meerdere vergaderruimtes, twee restaurants, een bar, twee zwembaden en een enorme spa met verschillende soorten sauna's, heb je hier genoeg mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en te ontspannen zonder het hotel te verlaten. Dit hotel is ook onze meest Swisstainable plek: alles is gemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen. Geen plastic. En je kunt ook een workshop volgen om te leren hoe je afval kunt recyclen. Interessant, nietwaar?"
Ongewone of uitzonderlijke plaatsen
Van een overdekte picknickplaats tot de luxueuze bibliotheek van een 5*-hotel, of van een vergaderruimte van een wijnboer tot een club op grote hoogte, Crans-Montana biedt verrassende plekken om te vergaderen of gewoon samen te komen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ons te vertellen over je project, wij helpen je graag om het te realiseren.
Groepsactiviteiten
Kijk eens naar het soort activiteiten dat we voorstellen: https://www.crans-montana.ch/en/meeting/groups_activities/

Onze professionele partners helpen je te genieten van geweldige momenten in Crans-Montana.  Absoluut!
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement