Nieuwe zakelijke hotspot in Haarlem: SU CASA



Haarlem is een zakelijke hotspot rijker op een bijzondere locatie in het mooiste straatje van Haarlem. In de Korte Houtstraat is een monumentale bouwval duurzaam getransformeerd tot hoogwaardige locatie. In het meest pittoreske straatje van Haarlem (uitgeroepen tot meest instawaardige en meest gefotografeerde plekje van Nederland), waar iedereen zich vergaapt aan de sfeer, het groen, de versierselen en de lampenkappen in de lucht is een droom waargemaakt. 

Vergaderen bij SU CASA
Zakelijk kunnen thuiskomen op een unieke plek levert enorm veel inspiratie op voor meetings, vergaderingen en trainingen. Het is bewezen dat je mensen meer motiveert als je ook investeert in een bijzondere plek alleen voor jouw team waar zorg en aandacht het enige is wat telt. Jouw mensen zijn je grootste kapitaal en nu nog meer dan ooit. Eigenaresse Cleo Epskamp kan hierover meepraten. Ruim dertig jaar zit ze in het trainersvak en ze weet als geen ander dat alles echt moet kloppen op een locatie waar verandering kan plaats vinden.

"SU CASA is bijzonder. De sfeer en inrichting kunnen zo in de bladen en vergaderen vanuit het huiskamermodel is een waanzinnige ervaring. Passend bij deze tijd waar verbinding en de echte ontmoeting het verschil gaat maken. De locatie kun je boeken voor kleinschalige ontmoetingen tot 12 personen. De indeling is flexibel en je kunt alle kanten op. Er is veel aandacht voor detail. Alles klopt. Even in het bijzondere straatje pauzeren is al een belevenis op zich… En ook de romantische stadstuin biedt mogelijkheden om je te ontspannen.

Kleinschalige diners met een bijzondere styling kun je rustig aan SU CASA en haar team overlaten maar uiteraard kan Cleo desgewenst ook de training inhoudelijk vormgeven of de dag leiden. De tafels, stoelen en servies kun je ook nog eens bestellen. Kom snel kijken en laat je verrassen in dit bijzondere SU CASA.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Vergaderlocatie Haarlem SU CASA
Algemene voorwaarden | privacy statement