Nieuwe horecabelevenis 'Bistro Bureau Bouveau' opent op Terhills voor hotelgasten en bezoekers



Terhills Hotel delfde diep tijdens een uitgebreide resto-renovatie en onthulde daarmee een gloednieuwe gastronomische laag: Bistro Bureau Bouveau. Deze horecabelevenis brengt de betere brasseriekeuken naar Terhills voor zowel hotelgasten als gewone bezoekers. “Zo kunnen voortaan nog meer mensen genieten van wat we te bieden hebben op deze toplocatie”, klinkt het bij hotelmanager Joris Keimes.
 
In maart start niet alleen de lente, maar ook een nieuw hoofdstuk voor Terhills Hotel. Kersvers hotelmanager Joris Keimes mag er de begindagen meemaken van Bistro Bureau Bouveau, dat vandaag haar deuren opent. “De afgelopen weken zijn we hier druk bezig geweest met een renovatie én de branding van onze hotelhoreca. We wilden iets doen met het contrast tussen de ondergrond en de bovengrond uit het mijnverleden van deze locatie en kwamen zo tot de naam Bistro Bureau Bouveau.”
 
Het woord ‘bureau’ verwijst naar de lichtrijke ingenieursbureaus die zich hier bovengronds bevonden, terwijl ‘bouveau’ het Franse woord voor steenkoolgang is – de donkere ondergrondse kant van de locatie. Deze tegenstelling komt dan ook duidelijk terug in de inrichting, die volledig vernieuwd is. Net als de menukaart!
 
Gevarieerde kaart
Bistro Bureau Bouveau biedt een gevarieerde kaart van streekgerechten die dagvers worden bereid. Je kan er terecht voor zowel lunch als diner, en ook niet-hotelgasten zijn van harte welkom aan tafel of aan de gastvrije bar. “Dit breekt met het verleden van het voorgaande hotelrestaurant dat sinds de oprichting in 2014 exclusief voorbehouden was aan zij die er verbleven.”

Openheid troef dus. Ook letterlijk, vertelt Joris Keimes nog: “De bar is dagelijks geopend vanaf 12 uur en biedt naast zinnenprikkelende cocktails ook lichte gerechtjes en hartige vieruurtjes aan. Ideaal voor wie een bezoek brengt aan het Nationaal Park Hoge Kempen, Maasmechelen Village, Terhills Cablepark of Elaisa Wellness. Al kan je natuurlijk ook speciaal om deze nieuwe bistro-ervaring te beleven afzakken naar Maasmechelen. Iedereen welkom!"
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Bistro Bureau Bouveau Terhills Hotels Maasmechelen Belgie horecabeleving
Algemene voorwaarden | privacy statement