The Ascott Limited presenteert campagne 'Ascott Unlimited'



The Ascott Limited heeft tijdens de Asian Hotel Industry Conference & Exhibition (AHICE) 2024 in Singapore de campagne ´Ascott Unlimited´ gelanceerd; met deze campagne viert Ascott hun 40-jarig bestaan en laat het  bedrijf zien dat ze een toekomst vol onbeperkte mogelijkheden tegemoet gaan. Rondom deze feestelijke gelegenheid biedt Ascott een jaar lang verschillende initiatieven aan voor B2B maar ook direct richting de reiziger. Met een portfolio van 14 onderscheidende reismerken, meer dan 940 accommodaties in meer dan 220 steden (waaronder Citadines Canal Amsterdam), en een nog steeds groeiend portfolio, is The Ascott Limited (Ascott) klaar om 'Unlimited Opportunities, Unlimited Choices, Unlimited Freedom en Unlimited Good' aan te bieden.  

Ascott is marktleider in long-stay voor vooral zakelijke doeleinden. Ook bieden de Ascott merken short stay overnachtingen aan met de focus op city trips en vrije tijd. Terwijl Ascott de bedrijfsactiviteiten verschuift naar het flexibele "hotel-in-residence" model om in te spelen op de veranderende behoeften van de markt, merkt het bedrijf dat de groei sterker is dan ooit: in 2023 behaalde Ascott een recordjaar van  $331 miljoen omzet.

Kevin Goh, CEO van Ascott en CLI Lodging, zegt: "De evolutie van Ascott is een natuurlijk proces. In de afgelopen vier decennia hebben we gewerkt aan sterke relaties met gasten, eigenaren en partners, geïnvesteerd in systemen en infrastructuur, en gezorgd voor een gastvrije cultuur bij onze medewerkers. De gedisciplineerde groei legt nu de basis voor de toekomst van Ascott. Het is een bijzondere tijd om onze 40 jaar ervaring en onze toekomstplannen te vieren in een jaar met oneindig veel mogelijkheden.”

Tan Bee Leng, CCO bij Ascott, zegt: "Het vieren van ons 40-jarig bestaan biedt ons de kans om ingrijpende veranderingen binnen het bedrijf te delen en ons te richten op de toekomst. Voortbouwend op onze basis in een steeds meer samengestelde wereld van reizen, zet Ascott nieuwe stappen om onze gasten een verbeterde ervaring te bieden. Met Ascott Unlimited presenteren we meer waarde en ervaringen voor hun volgende verblijf, we streven ernaar om een betekenisvol verschil te maken in reizen, nu en in de toekomst. Terwijl we Unlimited gaan, zijn we enthousiast om initiatieven, zoals gratis overnachtingen, upgrades van lidmaatschap en merk specifieke programma's, te lanceren. Deze beloven unieke verblijfservaringen te bieden voor onze gasten. Zo willen we een poort openen naar onbeperkte mogelijkheden, waar ter wereld onze gasten zich ook bevinden,".
Render Citadines Canal Amsterdam

Naar een toekomst van onbeperkte mogelijkheden met Ascott Unlimited
'Kunnen we alles, overal, tegelijk hebben als we reizen?' De nieuwe campagne Ascott Unlimited geeft positief antwoord op deze vraag. Ter ere van deze belangrijke mijlpaal bevat de campagnesite de nieuwste updates over evenementen, aanbiedingen en gebeurtenissen waar gasten van kunnen genieten of aan kunnen deelnemen. Een paar van deze initiatieven:

-    Een interactief spel stelt gasten in staat hun kennis over Ascott te testen, met de kans om verblijf vouchers en Ascott Star Rewards (ASR)-punten te winnen.
-    Bij de 14 Ascott merken zullen gasten een gratis vierde nacht krijgen bij een minimum van drie geboekte nachten met de promotiecode "ASCOTT 40". Dit is geldig van nu tot 31 december 2024. Beperk je verblijf niet, maar maak het onbeperkt met één gratis nacht.
-    Loyaliteit Leden kunnen uitkijken naar verbeterde voordelen en verhoogde ervaringen, aangezien ASR dit jaar zijn vijfde verjaardag viert. Nieuwe of Classic tier ASR-leden ontvangen bij hun eerste aanmelding bij de Discover ASR mobiele app een directe statusupgrade naar het Silver tier, met extra beloningspunten om te verdienen.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Citadines Canal Amsterdam Ascott Limited
Algemene voorwaarden | privacy statement