Populair in hotels: Philips MediaSuite TVPPDS, de exclusieve wereldwijde leverancier van Philips Professional Displays, is verheugd te kunnen bevestigen dat de verkoop van Philips MediaSuite TV's in de week van ISE 2024 de 500.000 heeft overschreden, waarbij 's werelds toonaangevende hotelgroepen blijven overstappen op de meest geavanceerde Chromecast ingebouwde™ in de branche. en Netflix-ready entertainmentoplossing die exclusief is ontworpen voor gastenkamerervaringen.

Deze gedenkwaardige mijlpaal – die de eigen ambitieuze interne doelstellingen van PPDS heeft overtroffen – komt minder dan vijf jaar nadat Philips MediaSuite, geprezen als de meest geavanceerde hotel-tv-oplossing in zijn soort, voor het eerst werd geïntroduceerd in de horecasector, waarmee een nieuw tijdperk van thuisgebruik werd ingeluid. -functionaliteit voor thuisgebruik en het transformeren van de perceptie van hotel-tv's.

Ontworpen om gasten de controle te geven over hun kijkervaringen, werd Philips MediaSuite (beschikbaar in modellen van 19”-75”) gelanceerd in EMEA in 2019 en in Noord-Amerika en APAC in 2021, en werd het al snel het favoriete merk van een aantal van de wereldspelers. meest prestigieuze en erkende hotelgroepen. Tegenwoordig heeft PPDS regionale en internationale leveranciersovereenkomsten met Accor, B&B Hotels, Best Western, Choice, Four Seasons, IHG, Louvre, Marriott, Radisson en Wyndham, om er maar een paar te noemen.

Een nieuwe standaardset
Jeroen Verhaeghe, Global Business Development Director for Hospitality bij PPDS, en de innovator achter Philips MediaSuite, zei vanuit de Philips-stand op de ISE toen de 500.000ste MediaSuite-verkoop plaatsvond: “Philips MediaSuite werd geïnspireerd door persoonlijke ervaringen. Hoteltelevisies hadden hun aantrekkingskracht verloren. Ze hielden eenvoudigweg geen gelijke tred met het moderne kijkgedrag en dwongen gasten hun inhoud via hun mobiele apparaten te bekijken in plaats van op het grote scherm. Dat is zeker niet het geval in de meer dan een half miljoen kamers waar Philips MediaSuite nu wordt gehost, waardoor entertainmentopties voor gasten thuis worden aangeboden, de perceptie van hotel-tv's wordt hervormd en ook voor hotels nieuwe mogelijkheden en efficiëntie worden gecreëerd.'

Afstemmen op een nieuw tijdperk van tv's
Philips MediaSuite biedt een naadloze overgang tussen huis en hotelkamer en blijft de enige hospitality-tv met ingebouwde Chromecast™, met toegang tot de Google Play Store en Netflix-ready-functionaliteit. Gasten kunnen hun inhoud vanaf hun favoriete accounts (waaronder Apple TV+, DAZN, Disney+, Prime, YouTube™ en meer) rechtstreeks op de tv bekijken en casten met behulp van hun eigen persoonlijke apparaat – ongeacht hun mobiele besturingssysteem – zoals ze dat thuis zouden doen. zonder extra kabels, dongles of terugkerende apparatuurkosten voor het hotel.

Met Chromecast Built-in™ wordt de beveiliging ook verbeterd, zonder extra externe hardware en dus zonder risico op diefstal – een functie die exclusief is voor Philips MediaSuite en de onlangs gelanceerde Philips Hospitality TV 4500 Series – terwijl alle klantgegevens bij controle automatisch worden verwijderd -out, waardoor tijdig en kostbaar handmatig wissen overbodig wordt en gasten totale gemoedsrust krijgen.

Nu PPDS zich blijft inzetten voor zijn Android-technologie, biedt Philips MediaSuite ook aanzienlijke back-end controle- en beheermogelijkheden, plus een reeks kostenbesparende mogelijkheden. De unieke ‘Extended Lifetime’-belofte van PPDS betekent dat Philips MediaSuite-tv’s met de jaren verbeteren, waarbij regelmatige software-updates de nieuwste functies en app-updates van de nieuwste modellen toevoegen. Dit helpt hoteliers hun investeringen te maximaliseren en de consistentie in alle kamers te behouden, terwijl onnodige upgrades en elektronisch afval worden verminderd, wat hun duurzaamheidsdoelstellingen ondersteunt.

TV's kunnen volledig op afstand worden beheerd, waardoor optimale prestaties in elke kamer worden gegarandeerd, met gepersonaliseerde berichten, klantfeedback (inclusief enquêtes) en zelfs roomservice, haalbaar per kamer of collectieve schaal, ook internationaal.

‘Klinkt’ te mooi om waar te zijn
De introductie in september 2023 van de Philips Professional Soundbar zorgt voor een verbeterde thuis-van-huis-bioscoopervaring voor gasten die genieten van muziek, films en meer op Philips MediaSuite TV's.

Voortbordurend op de versnelde ‘totaaloplossingen’-strategie van PPDS levert de combinatie de ultieme audiovisuele ervaring in de sector, waarbij hotelkamers worden getransformeerd in zeer meeslepende filmische ervaringen en kristalheldere prestaties, waardoor gasten nog dieper in de actie worden ondergedompeld.

Jeroen vervolgt: “Door samen te werken met ons gespecialiseerde team van experts, samen met de ongeëvenaarde productiekracht van ons moederbedrijf, TPV, en onze ongelooflijke partners, zijn we toegewijd aan het leveren van de vele eersteklas features en functies op dit ultramoderne apparaat. the-art, allesomvattende en steeds evoluerende oplossing. Android, ingebouwde Chromecast en alle streamingmogelijkheden zullen deel blijven uitmaken van dit ongelooflijke verhaal.

We kunnen niet blijer zijn met de reactie uit de markt. En wij zitten ook niet stil. Met nieuws zoals de toevoeging van DAZN – alleen beschikbaar voor hospitality op Philips MediaSuite TV’s – en nog veel meer, blijven we eersteklas, complementaire oplossingen brengen die nog meer waarde toevoegen voor onze hospitality-klanten. En we bedanken ze allemaal voor hun keuze voor Philips, waarmee ze onze hospitality-tv's hebben gepositioneerd als het voorkeursmerk voor geavanceerd entertainment en ervaringen voor gasten.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Philips Professional Displays Philips MediaSuite TV
Algemene voorwaarden | privacy statement