VisitBritain organiseert allereerste Business Events Association Congres in 2024VisitBritain heeft aangekondigd dat het allereerste association congres zal plaatsvinden in het Edinburgh International Conference Centre (EICC) in Edinburgh, Schotland, op 5 tot en met 7 februari 2024.

Tijdens de VisitBritain Association Conference 2024 zullen uitgenodigde planners van verenigingsbijeenkomsten die confgressen over de hele wereld organiseren, persoonlijk in contact komen met professionele leveranciers en besluitvormers uit Britse landen en conventiebureaus.

Het evenement, dat wordt georganiseerd in samenwerking met MeetEngland, Meet in Wales en VisitScotland Business Events, zal zich richten op de manier waarop conferenties betekenisvolle ‘impact kunnen genereren buiten de plenaire vergadering.’ Afgevaardigden zullen kunnen onderzoeken hoe steden, verenigingen en hun belangrijkste belanghebbenden waardevolle doelstellingen om de positieve impact van een congres te verdiepen en de mogelijkheid te maximaliseren om mensen samen te brengen om gedeelde waarde te creëren.

Er zal ook de mogelijkheid zijn voor deelnemers om persoonlijk contact te maken, te ontdekken en te leren over de drie Britse landen en partnersteden. Gedurende de conferentie zullen er workshops en panelsessies plaatsvinden om toekomstige zakelijke behoeften te bespreken en de intellectuele hoofdsteden, diensten en locaties die in Groot-Brittannië beschikbaar zijn onder de aandacht te brengen. Deelnemers worden ook uitgenodigd voor verschillende netwerkmogelijkheden, waaronder een galadiner dat zal plaatsvinden in het gerenommeerde National Museum of Scotland.

Paul Black, hoofd Business Events bij VisitBritain: “Edinburgh is een bestemming die echt een hoogwaardig en impactgericht aanbod vertegenwoordigt voor afgevaardigden van zakelijke evenementen. Ons team is erg enthousiast om samen te werken met Convention Edinburgh om een ??sterk evenement te realiseren voor nationale partners, stadsbureaus en aanwezige klanten.

De conferentie is een geweldige kans voor onze steden om samen te werken met verenigingen en congresorganisatoren om onze toonaangevende sectoren en intellectueel kapitaal onder de aandacht te brengen, en om ons collectieve begrip te ontwikkelen over het inbedden van positieve impactstrategieën in zakelijke evenementen en tegelijkertijd duurzame keuzes te maken.”

Lyndsey Rafferty, Senior Association Manager voor Convention Edinburgh: “We zijn zo blij dat Edinburgh is gekozen als gaststad voor de eerste Association Conference van VisitBritain, en samen met onze partners in de stad kijken we ernaar uit om de aanwezigen in februari te verwelkomen in de hoofdstad van Schotland en de EICC. Edinburgh is een schitterende bestemming voor zakelijke evenementen - met zijn baanbrekende geschiedenis en moderne cultuur is het een plek om verbinding te maken, samen te werken en geïnspireerd te worden.”

Afbeelding van Anita via Pixabay

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: VisitBritain VisitBritain Association Conference 2024 MeetEngland Meet in Wales VisitScotland Business Events
Algemene voorwaarden | privacy statement