DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen: Eindeloze mogelijkheden in het groen



 



DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen mag met recht groene locatie worden genoemd. Achter het hotel ligt een 9-holes golfbaan en op slechts één kilometer afstand liggen de Soesterduinen; een uitgestrekt natuurgebied tussen Soesterberg en Soest met bossen en stuifduinen midden in het land. Die natuur speelt een belangrijke rol bij de zakelijke bijeenkomsten die je bij deze bijzondere locatie kunt organiseren.

Balzalen met privéterras

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen beschikt over maar liefst 21 zalen die in 2019 samen met de rest van het hotel volledig zijn gerenoveerd. Alle zalen zijn modern ingericht, beschikken over moderne AV en hebben daglicht. De twee balzalen (respectievelijk 220 en 250 m2) hebben beide uitzicht op de golfbaan. De grootste zaal is het Nassau-paviljoen, dat zelfs een 360 graden uitzicht heeft. Deze zaal voor maximaal 500 gasten heeft een privé-terras waar je onder andere break-outs en zomer- en winterbarbecues kunt organiseren. Een andere veelzijdige ruimte is de Beatrix-zaal op de eerste verdieping. Deze zaal wordt geroemd om diens uitstekende akoestiek en is voorzien van een balkon met weids uitzicht over de golfbaan. Het balkon is een geliefde plek voor break-outs en borrels.



Creatieve ruimtes

Wie een zaal zoekt voor een vergadering of training, kan terecht in één van de kleinere zalen. Eyecatchers zijn de creatieve brainstormruimte met schommelstoelen en de break-outruimte met zitzakken en een pingpongtafel. Geef je de voorkeur aan de frisse buitenlucht, dan liggen er achter het hotel diverse terrassen die als break-outlocaties kunnen worden ingezet. Het personeel zet met alle liefde de zitzakken en pingpongtafel voor je buiten voor bijvoorbeeld een interactieve break.



Eindeloze mogelijkheden

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen biedt met het Endless Posibilities-concept een ruim aanbod aan activiteiten in het hotel en de omgeving. Deze activiteiten worden in samenwerking met diverse lokale partners georganiseerd. Zo kun je deelnemen aan een murder mystery diner of een escape room. Ga je liever naar buiten, dan is een e-choppertocht, een gps treasuretocht of een golfclinic ideaal. Wil je een echte teambuildingactiviteit? Waag je dan eens een aan workshop valkenieren of schapen hoeden. Wie liever aan een activiteit deelneemt die lichaam en geest centraal stelt, kan een yoga clinic of een fitness bootcamp volgen. De echte waaghalzen kunnen zelfs een ijsbad nemen! Wil je graag in alle rust ontspannen, dan kun je gebruikmaken van de health club met zwembad, sauna, spa en 24 uurs fitness. Ook kun je er massages en schoonheidsbehandelingen boeken.



Uitzicht op de golfbaan

Voor meerdaagse events biedt DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen 113 kamers die alle voorzien zijn van een privébalkon met zitje met een groen uitzicht en floor to ceiling ramen. Een aantal kamers heeft uitzicht op de golfbaan. Daarnaast zijn er vier suites met een aparte woon- en slaapkamer en een ruime badkamer. Ontbijten en lunchen kan in restaurant Royal Parc op de begane grond. Op de menukaart voor het diner staan klassieke, Europese gerechten met een twist. In bar Juno kun je de dag afsluiten met een gezellige borrel of alvast genieten van een aperitief voor het diner. Ook een feest met dj is mogelijk. Al deze opties voor sociale events zijn gebundeld in het Making Moments-programma.

Ben je al overtuigd om DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen eens met eigen ogen te komen bewonderen? Dan hebben we het allerleukste detail over dit hotel nog niet eens vermeld. Bij de check-in word je ontvangen met het beroemde, warme DoubleTree Chocolate Chip Cookie als warm welkom!


soestduinen.doubletreebyhilton.com 
soestduinen_events@hilton.com


Duurzaam organiseren

Als internationale hotelketen besteedt Hilton veel aandacht aan duurzaamheid. Met het zogenoemde Hilton Travel With Purpose programma zet de keten zich actief in om reizen en toerisme te verduurzamen. Het LightStay platform geeft elk hotel wereldwijd inzage in diens energie- en waterverbruik. Ook de hoeveelheid afval wordt bijgehouden. Met de carbon offset calculator kan DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen op basis van het aantal overnachtingen en maaltijden zelfs berekenen wat de CO2-voetafdruk van een evenement is. Dit rapport wordt samen met de offerte naar de opdrachtgever verstuurd. Om de voetafdruk van het event te compenseren, werkt het hotel samen met ClimeCo.

Om de eigen CO2-voetafdruk te verkleinen, liggen er honderden zonnepanelen op de daken van het hotel. Wat overblijft van het ontbijt wordt via de Too Good To Go-app aangeboden. Het keukenteam in Soestduinen maakt gebruik van Winnow, waarbij alles wat wordt weggegooid eerst wordt gewogen en gefotografeerd. Op basis van deze data kan het team slimmer inkopen, gerechten aanpassen en gerichter koken.
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags: DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen Vergaderlocatie Eventlocatie Soesterberg Soest
Algemene voorwaarden | privacy statement