Nieuwe voorzitter Event Park Amsterdam



Convention Bureau Event Park Amsterdam heeft een nieuwe voorzitter. Martin van Nierop, een goede bekende uit de evenementenbranche en al jarenlang actief en betrokken in de Metropool Regio Amsterdam heeft vanaf 1 juli jl. de voorzittersbel van oud-voorzitter én medeoprichter van het Haarlemmermeerse convention bureau Floris Licht overgenomen. Naast Martin bestaat het bestuur verder uit Floris-Jan König, Angela van Wijk, Alexander Claus en Michiel Smilde. Allen zijn ook partner van het convention bureau.         

De lat lag hoog!
Martin van Nierop heeft zijn sporen verdient in de hospitality. Hij werkte o.a. voor vooraanstaande bedrijven als Hotels van Oranje, Center Parcs, Servex en RAI Amsterdam. Momenteel is hij als Mt-lid verbonden aan C-punt (C.), één van de locatiepartners van Event Park Amsterdam. “Bij onze zoektocht hebben wij de lat hoog gelegd. Wij zochten binnen ons regionale netwerk een charismatisch en betrokken voorman of vrouw, met gedegen kennis van en ervaring in de markt. Hij of zij diende een zo onafhankelijk mogelijke positie in te nemen en gesprekspartner te kunnen zijn op verschillende niveaus. Met het convention bureau bewegen wij ons binnen de zakelijk toeristische markt tenslotte tussen zowel (inter)nationale meeting planners, landelijke- en regionale platformen én de politiek”, aldus Michiel, ook destinatiemanager van Event Park Amsterdam.

De nieuwe voorzitter stapt in op een rijdende trein, maar er is nog een hoop winst te behalen. De meeting markt is sterk in ontwikkeling in gemeente Haarlemmermeer; op 20 minuten rijden van wereldstad Amsterdam, met nationale luchthaven Schiphol binnen haar grenzen, ruim 45 internationale hotelbrands en 5.500 bedden de 2e hotelgemeente van Nederland. Zo is er, ondanks de optimale bereikbaarheid, de hoge mate van beschikbaarheid en het feit dat de prijzen gemiddeld 30% lager liggen dan de omliggende historische steden, nog veel terrein te winnen op de relatieve onbekendheid van de evenementenregio binnen de markt. “Het heeft tijd nodig, maar er komt een tijd dat niemand meer om ons heen kan”, aldus Michiel.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Convention Bureau Event Park Amsterdam Martin van Nierop Michiel Smilde Haarlemmermeer
Algemene voorwaarden | privacy statement