Louvre Hotels Group is 'Great Place to Work'



Louvre Hotels Group in Nederland is vanaf nu de trotse eigenaar van de certificering 'Great Place to Work'. Deze certificering meet de geloofwaardigheid, respect,  eerlijkheid, trots en vriendschappelijkheid  in organisaties. Dit doen zij met een onafhankelijke Trust Index™ , een onderzoek onder medewerkers van een organisatie. Organisaties met een score van minimaal 70% op de Trust Index ontvangen de titel Great 

De certificering is gebaseerd op de feedback van de medewerkers van het Benelux regiokantoor en de 14 hotels in Nederland waarvan Louvre Hotels Group eigenaar is of het management voert. Als onderdeel van het beoordelingsproces vullen de medewerkers een uitgebreide vragenlijst in, die de gemiddelde score van de organisatie bepaalt. Deze erkenning weerspiegelt de positieve respons van de medewerkers en benadrukt de inspanningen om een werkplek te creëren die hun feedback en welzijn waardeert.

Louvre Hotels Group biedt medewerkers volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen. In de hotels komt vriendelijkheid op de eerste plaats. De teams in onze hotels brengen dit dagelijks tot leven. Elke medewerker is uniek en levert een belangrijke bijdrage. Wij zien ze niet alleen als koks, obers of receptionisten maar ze zorgen ook voor de unieke en gezellige momenten in de hotels. Deze bijzondere aanpak maakt onze organisatiecultuur succesvol. Dit blijkt uit de behaalde resultaten op 5 dimensies van Great Place to Work: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

"We zijn erg trots op onze teams en hun prestaties! De hospitality branche staat voor uitdagingen en we willen ervoor zorgen dat we een geweldige werknemerservaring kunnen bieden in ons bedrijf", aldus Jorinde Moes, HR Manager bij Louvre Hotel Group. "Met behulp van Great Place to Work kunnen we rechtstreeks luisteren naar al onze medewerkers, die hun input kunnen leveren voor verdere inspanningen en voortdurende verbetering van de werkomgeving."

Louvre Hotel Group Benelux exploiteert een gevarieerd aantal van hotels in Nederland, waaronder bekende merken als Campanile, Premiere Classe en Tulip Inn. De organisatie Great Place to Work zal de gecertificeerde organisaties, waaronder Louvre Hotel Group Benelux, officieel bekendmaken op onder andere hun LinkedIn-pagina op donderdag 6 juli.

René Brouwers, algemeen directeur van Great Place To Work Nederland: "Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work. Organisaties met een cultuur van vertrouwen, trots en plezier, presteren beter. Het is een prestatie als organisaties hierin uitblinken. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.”

Over Louvre Hotels Group
Louvre Hotels Group (LHG) is een belangrijke speler in de wereldwijde hospitality industrie met een portefeuille van meer dan 1.600 hotels in 60 landen. De hotels van LHG, variërend van 1 tot 5 sterren, omvatten de merken Première Classe, Kyriad, Kyriad Direct, Campanile, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip; de vijf merken van het Sarovar netwerk in India; de Franse Group Hôtels & Préférence; en het Chinese merk Metropolo. Bovendien heeft LHG een distributieovereenkomst met Lucien Barrière. Louvre Hotels Group is een dochteronderneming van de op één na grootste hospitality groep ter wereld, Jin Jiang International Holdings Co., Ltd.

Over Great Place To Work 
Great Place To Work helpt organisaties bij het creëren van een cultuur van vertrouwen. Wij doen dit door middel van de Trust Index™ , het medewerkers onderzoek dat gebruikt wordt om vertrouwen, trots en plezier te meten. Wij geloven dat vertrouwen de basis vormt voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf. Deze filosofie is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in 60 verschillende landen.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Louvre Hotels Group Great Place To Work
Algemene voorwaarden | privacy statement