Renaissance Amsterdam Schiphol Airport certificeert zich met Health Care Venues tegen belangenverstrengeling farmaceutische industrieHet Renaissance Amsterdam Schiphol Airport certificeert zich met Healthcare Venues om belangenverstrengeling tegen te gaan. Het keurmerk waarborgt dat hotelmedewerkers op een zo hoog mogelijk niveau omgaan met de code of conduct binnen de compliance wetgeving in de gezondheidsindustrie. De eerste deelnemers zijn geslaagd en hebben het certificaat uitgereikt gekregen. Eloi Williams, Groups & Meetings Executive en Annemarie van den Berg, Director of Sales, Marketing & Events (links) hebben van Maurice Koster, General Manager Renaissance Amsterdam Schiphol Airport het certificaat Healthcare Venues ontvangen.

Kwaliteit, zorg en gastvrijheid
De volledige Health Care certificering is een belangrijke doelstelling voor Renaissance Amsterdam Schiphol Airport. Het hotel faciliteert veel meetings voor de farmaceutische industrie en wil met dit certificaat duidelijk maken dat zij dit zeer professioneel doet. “We implementeren een kwaliteitsmanagementsysteem, waarin onder andere de protocollen, richtlijnen, veiligheidsnormen, missie en visie en volledig zijn beschreven,’’ vertelt Annemarie van den Berg, Director of Sales, Marketing & Events. “Renaissance Amsterdam Schiphol Airport zet zich in voor een hoog niveau van kwaliteit, zorg en gastvrijheid, en het behalen van deze certificering is een bevestiging van onze inzet voor uitmuntendheid.”

Netwerken
Renaissance Amsterdam Schiphol Airport is ook vertegenwoordigd bij M&I Forum Healthcare, hét toonaangevende evenement voor de gezondheidszorg, dat dit jaar van 6 tot en met 8 juni in Den Haag plaatsvindt. M&I Forum Healthcare is een gespecialiseerd evenement dat niet alleen een platform biedt voor educatieve inhoud, maar ook leveranciers en kopers uit de gezondheidszorg met elkaar verbindt.

Fotobijschrift: Annemarie van den Berg, Director of Sales, Marketing & Events (links) en Eloi Williams, Groups & Meetings Executive (rechts) krijgen van Maurice Koster, General Manager Renaissance Amsterdam Schiphol Airport, het certificaat Healthcare Venues uitgereikt.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel Healthcare Venues farmaceutische industrie congresorganisatie
Algemene voorwaarden | privacy statement