Jabra biedt geavanceerde hybride vergaderervaringen met het PanaCast 50 Video Bar System



De Jabra PanaCast 50 Video Bar System is een toonaangevende videobar, ontwikkeld in samenwerking met Android, en is een aanvulling oP Jabra’s portfolio voor kleine en middelgrote vergaderruimtes De videobar biedt flexibele, aanpasbare opties met één klik op de knop, en de beste vergaderervaring op native UC-applicaties zoals Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms De videobar biedt alle mogelijkheden van de Jabra PanaCast 50, inclusief Panoramisch-4K 180-graden gezichtsveld, Virtual Director, Intelligent Zoom en Dynamic Composition

Jabra, leider in persoonlijke geluids- en kantooroplossingen, introduceert op ISE 2023 het PanaCast 50 Video Bar System. Een nieuwe oplossing die deel uitmaakt van Jabra's portofolio voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. De videobar, die een op Android gebaseerde compute unit bevat, wordt geleverd met een 10,1" touch controller en beschikt over geïntegreerde oplossingen zoals gerenommeerde SOC's, luidsprekers, microfoons, en een videocamera met netwerk- en display-interfaces voor eenvoudige implementatie. Het systeem draait op een beveiligde manier Microsoft Teams Rooms op Android of Zoom Rooms.

De videobar biedt flexibele installatiemogelijkheden voor de beste vergaderervaring met een geïntegreerde oplossing op Android, een modulaire op Windows via de PanaCast 50 Room Systems met Lenovo en Crestron of een BYOD-oplossing (bring-your-own-device) met PanaCast 50.

De ultieme hybride vergaderervaring
De PanaCast 50 Video Bar System beschikt over een 180 graden panoramische-4K multi-camera die een overzichtelijke en natuurgetrouwe weerspiegel van de vergaderruimte weergeeft. Daarnaast identificeert en verwijdert de videobar automatisch statische ruis met de acht professionele microfoons met stemdetectie en intelligente algoritmen. Door de vier krachtige luidsprekers is de videobar trillingvrij. De Intelligent Meeting Room Experiences  waaronder Virtual Director, Intelligent Zoom en Dynamic Composition, bieden de beste onlinevergaderervaring voor deelnemers op afstand.

Het PanaCast 50 Video Bar System kan zich via zijn door AI-aangedreven, op software gebaseerde platform aanpassen aan de groeiende UC-ervaringen en hybride behoeften. Bovenal is het installeren, beheren en gebruiken van alle benodigdheden voor videovergaderingen eenvoudig door de geïntegreerde PanaCast Control met ‘one-touch start/join’. Hierdoor worden extra apparaten overbodig en wordt veilige en schaalbare installatie en beheer in elke kleine tot middelgrote vergaderruimte mogelijk.

Aurangzeb Khan, Senior Vice President, Intelligent Vision Systems zegt: “Het huidige tijdperk van hybride werken vraagt om een sterke samenwerking. Uit ons onderzoek is gebleken dat vergaderingen van grote invloed zijn op de ervaring, het welzijn en de productiviteit van werknemers. Investeren in BYOD- of vergaderruimte systeemoplossingen kan de hybride vergaderervaring enorm verbeteren. Met de Jabra PanaCast 50 oplossingen wordt er voorzien in de zakelijke behoeften voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. Hiermee faciliteren we in eenvoudige hybride vergaderingen en moedigen we innovaties voor vergaderen, ongeacht hun locatie, aan. Het PanaCast 50 videobar System complementeert het Jabra PanaCast assortiment met een uniek geïntegreerd Android platform."

Jabra PanaCast 50 Video Bar System – Belangrijkste kenmerken en specificaties

-    Een videobar met wat je nodig hebt voor een online vergadering waarbij Microsoft Teams Rooms op Android draait en die Zoom Rooms rechtstreeks ondersteunt zonder dat een externe compute-unit nodig is.
-    Het unieke 180 graden panoramische 4K gezichtsveld en 13 megapixel camera houdt iedereen natuurgetrouw in beeld.
-    8 beamforming microfoons en 4 krachtige luidsprekers met echo-onderdrukking, ruisonderdrukking, Full Duplex en Super Wideband audio.
-    Inclusief Dynamic Composition voor de beste hybride vergaderervaring.
-    Eenvoudig een vergadering beginnen/bijwonen met slechts één druk op de knop.
-    Met één klik draadloos en/of via een HDMI-kabel, content delen, proximity join en ondersteuning voor twee schermen.
-    Een eenvoudige installatie met minimale bekabeling.
-    Omgevingssensoren om de luchtkwaliteit in de ruimte in real time te monitoren.
-    Bewegingssensor die mensen in de ruimte detecteert, zodat het systeem altijd paraat is.
-    Real-time, anonieme gegevens over het aantal aanwezige personen met volledige kamerdekking om het gebruik van de ruimte te controleren.

Het Jabra PanaCast 50 Video Bar System is beschikbaar vanaf juni 2023.
Adviesprijs: €3.649,-

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Jabra Online Vergaderen Hybride vergaderingen Eventsoftware ISE 2023
Algemene voorwaarden | privacy statement