Zoom Sessions: de nieuwe manier om virtuele evenementen met één sessie te upgraden



Hybride evenementen, persoonlijke evenementen en virtuele ervaringen hebben allemaal een plaats in het moderne evenementenlandschap. Maar niet alle evenementen dezelfde mogelijkheden nodig. De one-size-fits-all benadering van evenementenbeheer kan ertoe leiden dat u functies opoffert die u wilt of, erger nog, betaalt voor functies die u niet wilt. Met dat in gedachten zijn we verheugd om Zoom Sessions aan te kondigen, onze nieuwe event management oplossing die de broodnodige flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden biedt voor single-session evenementen. 

Zoom Sessions is ontwikkeld om marketeers te helpen hun Zoom Webinars en Zoom Meetings te verbeteren en biedt diverse productie-, branding- en analysetools die u helpen deelnemers te betrekken, zinvolle connecties te genereren, een betere ROI te behalen en uw merk te versterken.  

Wat kunt u doen met Zoom Sessions?
We weten dat het niet gemakkelijk is voor evenementenprofessionals om de beste software voor virtuele evenementen te vinden voor hun unieke behoeften, vooral omdat de vraag naar hybride evenementen blijft groeien. Zoom Sessions is ontworpen om marketingteams meer opties te geven bij het organiseren van eenmalige evenementen. Met Zoom Meetings of Zoom Webinars kunt u: 

?    Het succes van uw evenementen volgen en meten met robuuste analyse- en ticketingfuncties
?    Uw pipeline vergroten en nieuwe leads genereren met marketingautomatiseringstools en -integraties
?    Deelnemers betrekken via interactieve functies die inspireren tot samenwerking en zinvolle verbindingen
?    Naamsbekendheid en adoptie opbouwen met geavanceerde productietools en aanpasbare branding 

Belangrijke functies transformeren uw virtuele vergaderingen en webinars
Als u uw virtuele vergadering of webinar wilt uitbreiden met extra betrokkenheid en analysetools, biedt Zoom Sessions verbeterde productie-, betrokkenheid- en samenwerkingsfuncties waarmee u uw volgende productdemonstratie, fireside chat, netwerkevenement of rondetafelgesprek tot een gedenkwaardige ervaring kunt maken: 

Productietools:

?    Backstage
?    Simulatief
?    Oefensessie
?    Bronnen

Publieksbetrokkenheid:

?    Live peiling en resultaten
?    Q&A
?    Sessie enquêtes 
?    Chat

Team samenwerking:

?    Tot vijf hosts en drie co-editors
?    Deel hostingtaken met één licentie

Event branding: 

?    Aanpasbare registratiepagina en e-mails
?    Bijpassende virtuele achtergronden, backsplash en naamkaartjes 

Analytics:

?    Gedetailleerde dashboards voor tracking en meting

Administratieve workflows: 

?    Toegang tot het Zoom-evenementenportaal om uw evenementen met één sessie te organiseren en te beheren 
?    Evenementenhubs om uw evenementen en opnames van eerdere evenementen te organiseren
?    Betaalde tickets kunnen worden opgezet met Paypal of Stripe

Opzetten: 

?    Aanpasbare registratie
?    E-mailherinneringen voor en na het evenement

Betaal voor wat je nodig hebt, niet wat je niet nodig hebt
Zoom Sessions is de nieuwste toevoeging aan het Zoom Events portfolio. Of u nu een meerdaagse conferentie, een uitzending van één op één of een evenement voor vraagontwikkeling organiseert, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze flexibele software voor evenementenbeheer omvat verschillende functies en gedifferentieerde prijsopties om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing krijgt voor uw virtuele en hybride evenement behoeften. 

Zoom Webinars
Breng uw bedrijf samen via beveiligde videoboodschappen van hoge kwaliteit die gemakkelijk uit te zenden, schaalbaar en eenvoudig op te zetten zijn. Beschikbaar als onderdeel van ons jaarlijkse prijsmodel en inclusief één host. 

Zoom-sessies
Verhoog de ROI op uw webinars en vergaderingen tijdens één sessie met aantrekkelijke functies die deelnemers met elkaar verbinden en waarmee u content kunt verzamelen en gegevens kunt vastleggen vanaf één centrale locatie of hub. Prijspakketten omvatten 2-5 hosts en 1-3 co-editors als onderdeel van ons jaarlijkse prijsmodel of betaalbaar per deelnemer (tot 100 hub-eigenaren en 1000 hubs), afhankelijk van uw evenement schema. 

Zoom evenementen
Organiseer hybride en virtuele evenementen van topklasse via ons alles-in-één platform voor evenementenbeheer. Ideaal voor meerdaagse evenementen met meerdere sessies. Zoom Events verbetert uw evenement productie met een robuuste functieset, branding van sessies en hybride tools die nieuwe mogelijkheden voor sponsoring en samenwerking bieden. Prijzenpakketten omvatten vijf hosts en drie co-editors als onderdeel van ons jaarlijkse prijsmodel of betaalbaar per deelnemer (tot 100 hub-eigenaars en 1000 hubs), afhankelijk van uw evenement schema

Maak van uw volgende virtuele ervaring een ervaring die uw klanten niet snel zullen vergeten
Delivering happiness is niet alleen een Zoom-tagline of de definitie van onze cultuur. Het gaat om het luisteren naar onze klanten, het begrijpen van hun behoeften en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden om aan die behoeften te voldoen. Of u nu een doorgewinterde evenementen professional bent of een gids nodig hebt voor het organiseren van hybride evenementen, wij zijn er om u te helpen. Maak kennis met al onze virtuele en hybride evenement oplossingen en ontdek hoe u uw volgende ervaring onvergetelijk kunt maken.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: zoom Hybride events Online events Eventsoftware
Algemene voorwaarden | privacy statement