Heavent Awards 2023 in Cannes: updates en bekende juryleden



Er zijn nog maar een paar dagen te gaan tot de deadline voor vroege vogels voor de Heavent Awards 2023 op 13 januari. Daarna kunnen nog tot 10 februari inzendingen worden ingediend.

De Heavent Awards 2023 vinden plaats op 30 maart 2023 in het Palais des Festivals de Cannes. Alle live communicatiebureaus wereldwijd kunnen hun beste evenementen van 2022 inzenden om erkend te worden door de internationale evenementengemeenschap, in negen categorieën. Zoals elk jaar worden de speciale prijzen Grote Prijs van de Jury en Internationale Grote Prijs van de Jury uitgereikt.

Voor alle genomineerde evenementen zijn drie overnachtingen in een van de tophotels in Cannes (28 – 31 maart 2023) + ceremonie/cocktaildiner/afterparty voor de genomineerden (bureau en klant) inbegrepen in de inzendingskosten.

Juryleden
De juryleden van 2023 zijn corporate event- en communicatiemanagers (Air France, Volkswagen, Dassault, Internationaal Olympisch Comité, Maisons du Monde). Maarten Schram, oprichter en algemeen directeur van LiveCom Alliance, die de International Grand Prix van de jury voor de editie van 2022 heeft toegekend, zal de jury dit jaar verrijken dankzij zijn jarenlange internationale expertise.

Volgens eerder genomineerde bureaus zeggen is een plaats op de shortlist van de Heavent Awards een geweldige erkenning voor excellentie van het evenement. Het is duidelijk een betrouwbare en exclusieve selectie. Als genomineerde voor Heavent Awards kunnen bureaus hun werk presenteren aan internationale merkleiders in de creatieve marketingindustrie, klanten beïnvloeden en hun bedrijf positioneren.

Vakbeurs Heavent Meetings
De prijsuitreiking van de 15e Heavent Awards op 30 maart 2023 in het Palais des Festivals in Cannes zal, zoals elk jaar, het laatste hoogtepunt zijn van de vakbeurs Heavent Meetings. 

Heavent Meetings is een event- en MICE-vakbeurs met gerichte one2one meetings, zakenlunches en drie netwerkavonden op bijzondere eventlocaties. Er worden 2.500 bezoekers verwacht, waaronder 500 Hosted Buyers (bureaus en bedrijven). Heavent Meetings organiseert een Hosted Buyer-programma voor besluitvormers uit de evenementenindustrie (bureaus, verenigingen en bedrijven), inclusief vluchten naar Nice, 3 nachten in een tophotel in Cannes en lunch en diner.

De exposanten zijn dienstverleners op het gebied van eventtechnologie en productie, lokale en nationale evenementenbureaus, uitzonderlijke locaties, hotels, bestemmingen, congrescentra, entertainment- en decoratiebureaus, verhuurmeubilair, catering, eventsoftware & -technologie, tenten & structuren.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Heavent Awards award
Algemene voorwaarden | privacy statement