Ontdek de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten tijdens de Regio Zwolle site visitMet sterke economische sectoren zoals ICT/E-commerce en Health en de ambitie van economische topregio van Nederland timmert de Regio Zwolle hard aan de weg. De regio biedt met haar centrale ligging en vele mogelijkheden een goede uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten.

Wil je dit ook beleven?
Op vrijdag 13 januari organiseert Congresregio Zwolle een site visit voor congresorganisatoren en meetingplanners. Maak kennis met de stad en locaties tijdens een uitgebreid en verrassend programma inclusief lunch en een afsluitende borrel.

Dompel je onder in de bruisende binnenstad van Zwolle tijdens een stadswandeling onder leiding van een gids. Je loopt langs de Zwolse highlights zoals Museum de Fundatie en de Sassenpoort. Een bezoek aan de Nieuwe Buitensociëteit, Lumen Hotel & Events en Schouwburg Odeon kan natuurlijk niet ontbreken.

Op een prachtige locatie aan de oevers van de Vecht in Dalfsen bezoeken wij ook hotel Mooirivier en waan je je bijna op een ander continent. Maak kennis met de andere deelnemers en de mogelijkheden van Zwolle voor jouw bijeenkomsten!

De Regio Zwolle site visit start op vrijdag 13 januari om 09.30 uur en zal rond 16.30 uur eindigen.

Ben jij een meetingplanner of congresorganisator en organiseer je geregeld zakelijke evenementen? Meld je dan nu aan voor de site visit 2023! Doe het snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Congresregio Zwolle Zwolle Bestemming site visit Nieuwe Buitensociƫteit Lumen Hotel & Events Schouwburg Odeon hotel Mooirivier
Congresregio Zwolle | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Grote Voort 247
8041 BL
Zwolle
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement