Meetingselect neemt hospitality-techbedrijf Cyberdigma over



Meetingselect, de toonaangevende marktplaats voor meetings & events, groepsboekingen en werkplekken, heeft hospitality-techbedrijf Cyberdigma overgenomen. Met deze overname wil Meetingselect de MICE-branche (meetings, incentives, conferenties en tentoonstellingen) naar een nog weer hoger plan brengen. Meetingselect en Cyberdigma hebben beide ruime ervaring in het leveren van oplossingen en technologieën aan de meeting- en hospitalitybranche. Door de jaren heen is hun focus altijd geweest op het innoveren van de sector door middel van technologie, waardoor bedrijven een optimale klantervaring kunnen bieden.

Cyberdigma, opgericht in 2001 door Marielle Sijgers en horeca-tech-ondernemer Ronald van den Hoff, is een pionier geweest in het innoveren van de meeting- en workspace-branche. In 2007 ontwikkelde Cyberdigma het softwareplatform voor Seats2meet.com, een disruptief meeting- en coworking-concept.

Meer recent ontwikkelde Meetingselect de innovatieve en disruptieve nieuwe technologie Instant Bookings. Klanten kunnen direct online vergaderruimtes en werkplekken boeken. Locaties kunnen deze technologie gebruiken als een gemakkelijk inzetbare widget op hun eigen website, met hun eigen branding en tegelijkertijd hun klanten bedienen volgens hun eigen manier van werken. Locaties die gebruik maken van Instant Bookings besparen op personeelskosten en werken zeer efficiënt. Het optimaliseren van rendement is een integraal onderdeel van Instant Bookings. Cyberdigma ondersteunde Meetingselect bij het onderzoek en de ontwikkeling van Instant Bookings.

“We hebben een heldere visie op de toekomst van de MICE-branche”, zegt Anouk Roohé, medeoprichter van Meetingselect. “Onze sector heeft slimme, directe boekingsoplossingen nodig die hospitalitybedrijven ondersteunen bij het bieden van een naadloze boekingservaring aan klanten. Door Cyberdigma over te nemen, versterken we onze wereldwijde marktpositie met instant coworking en workspace-boekingen. We voegen ook een ervaren team van ontwikkelaars toe aan onze organisatie.”

Marielle Sijgers, medeoprichter van Cyberdigma, zegt: “Als aandeelhouders van Cyberdigma hebben we het volste vertrouwen in het team van Meetingselect om de meetings- & workspace-branche verder te innoveren. Er is een concrete vraag naar nieuwe manieren van werken en slimme oplossingen. Door ons hooggekwalificeerde technische team de krachten te laten bundelen met het team van Meetingselect kunnen ze sneller coworking- en workspace-boekingsoplossingen leveren aan boekers en locaties.”

Over Meetingselect
Meetingselect is 's werelds toonaangevende marktplaats voor meetings & events, groepsboekingen en werkplekken. Het platform voor vergaderbeheer is bekroond door verschillende organisaties, locaties en partners. We ondersteunen boekers en locaties met gestroomlijnde oplossingen voor automatisering van vergaderingen, wat resulteert in toegang tot gegevens, besparingen en inzichten. Door innovatieve functies en technologieën aan te bieden, creëren we een transparanter, duurzamer en efficiënter boekingsproces.

Foto: Vlnr Martin Bergonje - Marielle Sijgers - Judith Huisman - Anouk Roohé - Wouter van Nigtevegt - Ronald van den Hoff
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Meetingselect Cyberdigma
Algemene voorwaarden | privacy statement