Vacature: Meeting & Event Host bij ECC LeidenPssst... ben jij op zoek naar die hele leuke baan? Lees dan even verder!

Voor onze hippe meeting locatie zijn wij per direct, voor 38 uur per week ,op zoek naar een Meeting & Event Host. Heel belangrijk vinden wij het dat onze gasten zich meteen thuis voelen bij binnenkomst en dat jij ze het WOW-gevoel geeft. Maar minstens net zo belangrijk is jouw plekje binnen ons team. Bij ons heerst er een gezellige en informele sfeer en op locatie werk je voornamelijk samen met andere medewerkers van de afdeling banqueting. Maar omdat wij een kleinschalige onderneming zijn, zijn de lijntjes kort met de medewerkers van de overige afdelingen en vormen wij samen één team. Je dagelijkse aansturing krijg je van de supervisor banqueting. Er is altijd ruimte voor humor en er wordt tegelijkertijd door iedereen hard gewerkt. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat je je betrokken voelt als onderdeel van ECC Leiden. Eigen initiatief en inbreng wordt zeker gewaardeerd.

Hoe ziet jouw werkdag er ongeveer uit?
Door jouw gastvrijheid zorg je ervoor dat het de bezoekers van onze locatie aan niets ontbreekt tijdens hun meeting, congres of evenement. Jij bent immers ons visitekaartje! Je zorgt dat de breaks in de ochtend en middag op tijd klaarstaan, dat de lunch op het afgesproken moment voor de gasten beschikbaar is en eventueel help je nog met de afsluitende borrel en/of het diner. De catering wordt door de Dames Dietz dagelijks vers aangeleverd; aan jou de taak om deze op een aantrekkelijke wijze aan onze gasten te presenteren of klaar te zetten. Ook zorg je ervoor dat de lounge met haar vele gezellige zitjes er netjes uitziet, checkt of het terras en de Greenhouse er netjes bijstaan en of de coffee corners goed zijn aangevuld. Tijdens de breaks worden eventueel de zalen verder aangevuld met water en zet jij dagelijks met je collega’s de zalen in de juiste opstelling klaar voor de volgende dag. Verlichting en audiovisuele ondersteuning hoort daar ook bij maar heb je daar weinig ervaring mee dan spijkeren we je graag even bij. Kortom: een afwisselende functie!

Waar kom je te werken?
ECC Leiden is een totaal vernieuwde meeting locatie met een industriële uitstraling en een warme touch aan loungebanken, zitjes en veel groen. Onze gasten kunnen tevens plaatsnemen op ons terras met beach- of winter vibes (naar gelang het seizoen) en wij bieden een hele gave bar waar de vader des vaderlands een oogje in het zeil houdt ;). Daarnaast bieden wij onze creatieve hotspot The Pool. In deze unieke ruimte zit je letterlijk met je meeting of event op de bodem van een zwembad, hoe cool? Onze meeting locatie is 2300 m² groot en biedt 14 meeting ruimtes voor 2 tot 300 personen maar we staan nooit stil. Binnen enkele maanden wordt er weer een nieuwe creatieve ruimte in gebruik genomen. De gehele locatie is gelijkvloers dus jij maakt je kilometers dagelijks tussen de verschillende ruimtes. Je salaris is conform de Horeca cao en als extraatje krijg jij super gezellige collega’s om mee te werken, een vrijdagmiddagborrel en regelmatig een proeverijtje. Omdat jouw functie zo afwisselend is zal je al snel allround en zelfstandig kunnen meedraaien, hoe leuk is dat?! Welkom in ons team, we kijken uit naar je sollicitatie!

Wie ben jij?
• Je beschikt over een enthousiaste en sterke persoonlijkheid. Jij weet echt van aanpakken en je zet ongevraagd een stap extra;
• Je bent flexibel inzetbaar voor 38-uur in de week volgens een vooraf bekend rooster, het liefst zo snel mogelijk;
• Je bent minimaal MBO-geschoold en leergierig;
• Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je kan je goed verstaanbaar maken in het Engels;
• Je hebt affiniteit met en bij voorkeur ervaring in de meeting of event industrie, horeca of de
hotelwereld;
• Je bent in staat om snel en georganiseerd te werken en je hebt een gastvrije instelling;
• Je kunt presteren onder tijdsdruk tijdens piekmomenten.

Dan mag je dit van ons verwachten:
• Een salaris conform de Horeca cao o.b.v. 38-uur;
• 25 vakantiedagen o.b.v. een 38-urige werkweek;
• Aantrekkelijke reiskostenvergoeding;
• Een centraal gelegen werkplek die gemakkelijk te bereiken is met het OV;
• Gratis parkeerplek op ons eigen terrein;
• Een werkweek bestaande uit een mix van diverse werkdagen (ma t/m zo) en starttijden (geen nachtwerk);
• Een gezellig en dynamisch team om je heen.

Ben je net zo enthousiast als wij?
Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Laura van Steijn, Supervisor Meeting & Events hosts, via 017- 53555523. Om te reageren op deze functie neem je contact op met onze HR Functionaris Lonneke Surminski via info@kafrahousing.com of 088-5237200. Wil je meer algemene info over ECC Leiden? Check dan onze website eccleiden.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: ECC Leiden vacature Meeting & Event Host
Algemene voorwaarden | privacy statement