Jabra presenteert Engage 55 headset en meer innovaties voor hybride werken



Jabra, leider in persoonlijke geluids- en kantooroplossingen, presenteerde zijn nieuwste audio- en intelligente video-oplossingen dit jaar op de ISE 2022. Ontworpen om veiligere persoonlijke communicatie en samenwerking mogelijk te maken, toont Jabra zijn nieuwste product in de Engage-serie: de Engage 55. 

De Jabra Engage 55 is een gloednieuwe draadloze professionele headset, ontworpen om communicatie te verbeteren. De headset biedt robuuste veilige koppeling, authenticatie en de hoogste DECT-beveiliging met 256-bits encryptie van militaire kwaliteit en ruisonderdrukking-technologie. Ook beschikt hij over een groot draadloos bereik, zodat hybride gebruikers altijd en overal kunnen bellen. Deze functies maken het tot de veiligste professionele draadloze headset op de markt, met sterke bescherming tegen alle veiligheidsrisico's in een niet-kantooromgeving. Zo brengt de Engage 55 ‘walk and talk’ naar een nieuwe dimensie. De nieuwe Engage headset werkt met alle toonaangevende Unified Communications- en Contact Centre-platforms, waaronder MS Teams, Zoom, Cisco, Unify, Amazon Chime, Google Meet, Avaya, Unify en Alcatel Lucent.

Rechtvaardig en inclusief
De Jabra Engage 55 headset en PanaCast 20 intelligente video-oplossing zijn beide ontworpen voor het huidige hybride werktijdperk. Daarin zijn acht op de tien vergaderingen volledig virtueel of hybride. Dat betekent dat de meeste interacties op het werk grotendeels in virtuele omgevingen zullen plaatsvinden, iets waar veel bedrijven nog steeds moeite mee hebben. Het nieuwe Hybrid Ways of Working Global Report van Jabra gaat in op de stand van zaken en de gevoelens ten aanzien van hybride werken onder 2.800 kenniswerkers in zes landen wereldwijd. Eén van de belangrijkste bevindingen is dat werkgevers dringend moeten investeren in hybride technologie: 37% van de werknemers wereldwijd voelt zich buitengesloten bij gesprekken in hybride vergaderingen. Het onderzoek toont ook aan hoe professionele audio-, video- en samenwerkingsoplossingen centraal staan bij het bereiken van een meer rechtvaardige en inclusieve hybride manier van werken.


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Hybride werken Hybride vergaderingen Online Vergaderen AV
Algemene voorwaarden | privacy statement