Vergadertip: Sociaal Vergaderen bij de Caballero Fabriek in Den HaagEen goed verzorgde vergadering en tegelijk als organisatie maatschappelijk, open en betrokken zijn? Kom Sociaal Vergaderen bij de Caballero Fabriek in Den Haag!

Hiervoor slaan At The Binck, specialist op het gebied van horeca, meetings en events en Philadelphia Werk & Begeleiding, zij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de handen inéén!De CabFab is de creatieve hotspot van Den Haag en het voorbeeld van een bijzondere transformatie: een oude sigarettenfabriek die nu de frisse bedrijvigheid ademt van de innovatieve, creatieve en culturele ondernemers die er gevestigd zijn!

Organiseer een vergadering, training of brainstormsessie op deze inspirerende locatie. At The Binck en Philadelphia zorgen voor de nodige arbeidsvitaminen zodat dat jij je kunt focussen op de inhoud!

Het arrangement

-Gehele meeting koffie, thee en smaakwater
-Huisgemaakte koeken & kleine zoetigheden
-Good vibes lunch (vers belegde broodjes, salade, sapje)
-Roze bunker frisdrank (Verspillingsvrij genieten van verrassende smaken)
-Basisinrichting, -aankleding en -verlichting
-Techniek (basis presentatiemateriaal)

Investering

-Half day 4-uurs met lunch vanaf € 25 per persoon exclusief BTW en locatiehuur
-All Day met lunch en pauzes vanaf € 45 per persoon exclusief BTW en locatiehuur

Meer weten? Kijk op de website van deze toffe meeting- en eventspecialist!


Heb jij ook een toffe locatie? Of bijzondere eventtechnologie of AV die deelname aan een bijeenkomst nog mooier en makkelijker maakt? Of ben jij een supercreatieve (zelfstandig) meeting- of eventplanner? Heb jij voor dit jaar een aantal mooie (coronaproof) concepten in de koker zitten voor bijzondere meetings, events, bedrijfsuitjes, congressen of incentives?

Stuur een persbericht of een korte omschrijving en een mooie foto naar hoofdredacteur Sofie Fest via info@meetingmagazine.nl. Dan plaatsten wij jouw concept op onze website!

Samen gaan we voor een mooi jaar met toffe events!

 

Tags: Sociaal vergaderen Den Haag Caballero Fabriek Vergaderlocatie Industriele locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement