Bijzonder concept voor 2022? Stuur m in voor onze website!De laatste persconferentie was opnieuw een flinke domper voor onze branche, maar gelukkig gaan we ook nu niet bij de pakken neerzitten en worden er volop bijzondere concepten voor 2022 gelanceerd!

Heb jij een toffe locatie, bijzondere eventtechnologie of AV die deelname aan een bijeenkomst nog mooier en makkelijker maakt of ben jij een supercreatieve (zelfstandig) meeting- of eventplanner? Heb jij voor 2022 al een aantal mooie (coronaproof) concepten in de koker zitten voor bijzondere meetings, events, bedrijfsuitjes, congressen of incentives en kun je niet wachten om deze te organiseren?

Wij helpen graag met het promoten van jouw concept om te laten zien dat we ook in 2022 op een bijzondere en veilige manier kunnen samenkomen om kennis te delen en elkaar te ontmoeten.

Wil jij je concept delen? Stuur een persbericht of een korte omschrijving en een mooie foto naar hoofdredacteur Sofie Fest via info@meetingmagazine.nl. Dan plaatsten wij jouw concept op onze website!

Nieuwsgierig geworden? Beurs van Berlage en Kontakt der Kontinenten ging je al voor. Elk concept - groot of briljant in eenvoud -  is welkom!

Op naar een tof 2022 met mooie events!


Photo by Expect Best from Pexels

 

Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement